folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Rapid İp Adresi Engellemesine Bir Çözüm Varmı ?

Rapid İp Adresi Engellemesine Bir Çözüm Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

yeni sisteme geçen rapid 2 kişinin kullandığını farkedince preyi biliyorsunuzki engelliyor, izin vermiyor artık.

5 gün filan kalmış iptal etsede dert değil de mesela başkasından böyle bir girişimde bulunduk yine iptal edermi üyeliği ?

bir çözümü yok mu?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

gizli hide ip ile olsa farkedermi ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shivo
    shivo's avatar
    Erkek

hocam modem restart benım bıldıgım en etkılı yontem :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

aynı anda 2 kişi kullanmasına mı izin vermiyo

yoksa ben farklı saatlerde farklı makinede kullanndım diyeim neden izin vermesin ki

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shivo
    shivo's avatar
    Erkek

dengesiz bunu yazdı:
    -----------------------------

yoksa ben farklı saatlerde farklı makinede kullanndım diyeim neden izin vermesin ki

hocam aynı ıp den aynı anda premıum olmadan 2 tane dosya ındıremessn bı tane ındırrsn ondan sonra modem'e restart atarsn.

ama farklı makınalardan farklı modem ıle aynı anda ındırırsın ona ttnet bıle karısamaz :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

shivo bunu yazdı:

dengesiz bunu yazdı:

hocam aynı ıp den aynı anda premıum olmadan 2 tane dosya ındıremessn bı tane ındırrsn ondan sonra modem'e restart atarsn.

ama farklı makınalardan farklı modem ıle aynı anda ındırırsın ona ttnet bıle karısamaz :)

dostum tek premium hesaptan bahsediyom

yoksa bu ip denetleme işi neyin nesi

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

eet farklı iplerden aynı anda dosya indiremiyosun artık hide ip falan dene istersen

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

acaba ip'mizi diğer kullananla aynı gösterebilir miyiz ya da diğer bilgisayarı proxy olarak kullanabilir miyiz?

. . .. . ... .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

ikinizde aynı porxyyi kullanın yani anonymouse gibi oradan indirin ama pre yi çlmak gibi bir durum olurmu bilmem :S

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
Toplam Hit: 1793 Toplam Mesaj: 9