Rapid İp Adresi Engellemesine Bir Çözüm Varmı ?
-
yeni sisteme geçen rapid 2 kişinin kullandığını farkedince preyi biliyorsunuzki engelliyor, izin vermiyor artık.
5 gün filan kalmış iptal etsede dert değil de mesela başkasından böyle bir girişimde bulunduk yine iptal edermi üyeliği ?
bir çözümü yok mu?
-
gizli hide ip ile olsa farkedermi ?
-
hocam modem restart benım bıldıgım en etkılı yontem :)
-
aynı anda 2 kişi kullanmasına mı izin vermiyo
yoksa ben farklı saatlerde farklı makinede kullanndım diyeim neden izin vermesin ki
-
dengesiz bunu yazdı:
-----------------------------aynı anda 2 kişi kullanmasına mı izin vermiyo
yoksa ben farklı saatlerde farklı makinede kullanndım diyeim neden izin vermesin ki
-----------------------------hocam aynı ıp den aynı anda premıum olmadan 2 tane dosya ındıremessn bı tane ındırrsn ondan sonra modem'e restart atarsn.
ama farklı makınalardan farklı modem ıle aynı anda ındırırsın ona ttnet bıle karısamaz :)
-
shivo bunu yazdı:
-----------------------------dengesiz bunu yazdı:
-----------------------------aynı anda 2 kişi kullanmasına mı izin vermiyo
-----------------------------hocam aynı ıp den aynı anda premıum olmadan 2 tane dosya ındıremessn bı tane ındırrsn ondan sonra modem'e restart atarsn.
ama farklı makınalardan farklı modem ıle aynı anda ındırırsın ona ttnet bıle karısamaz :)
-----------------------------dostum tek premium hesaptan bahsediyom
yoksa bu ip denetleme işi neyin nesi
-
eet farklı iplerden aynı anda dosya indiremiyosun artık hide ip falan dene istersen
-
acaba ip'mizi diğer kullananla aynı gösterebilir miyiz ya da diğer bilgisayarı proxy olarak kullanabilir miyiz?
-
ikinizde aynı porxyyi kullanın yani anonymouse gibi oradan indirin ama pre yi çlmak gibi bir durum olurmu bilmem :S