Rapid Pnisher Yöntemi Hakkında ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Hocalar Dosyalari siteye attıkdan sonra ilk link i oluşturdukdan sonra link i denemek için id ve pass yazdikdan sonra şifre geliyor buraya kadar her şey tamam ama sonra o oluşturdugu link çalışmıyor farkli bi link oluşturmaya kalksamda oluştuğu link hatali çıkıyor 2 saatir ugraşıyorum bi yardımcı olucak babacan varmi ?

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

hocam scriptin ayar dosyasından attığın dizini düzenle belki ondan kaynaklıdır.

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Hoca Kontrol ettim dizin doğru

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

hocam o link senin tarayıcı da 1 kez çalışır. 2. kez çalışmaz. yani herhangi bir sorun yok

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByFecR
    ByFecR's avatar
    Erkek

ya arkadaşlar bide host hmn kapanıyo çözemedim bi o arada kim inidirecek hmn biri yardımcı olrsa sewinirim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

firefox ise tarayıcının cookilerini temizle ve tekrar dene büyük ihtimal barındığın hostla alakalı olabilir bende gıcır gibi çalışıyor.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByFecR
    ByFecR's avatar
    Erkek

insidae bunu yazdı:
    -----------------------------

firefox ise tarayıcının cookilerini temizle ve tekrar dene büyük ihtimal barındığın hostla alakalı olabilir bende gıcır gibi çalışıyor.

kardeşim hepsini denedim ama host kapanıp duruyo gıcık oldum tekrar açıyorum foruma koyuyorum daha kimse indirmeden domain host bilmm ne diye bi site geliyo yokmu bunun bi yöntemi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

ByFecR bunu yazdı:

insidae bunu yazdı:

kardeşim hepsini denedim ama host kapanıp duruyo gıcık oldum tekrar açıyorum foruma koyuyorum daha kimse indirmeden domain host bilmm ne diye bi site geliyo yokmu bunun bi yöntemi

host free ise genelde kapanır banlanır yönlenir vs bu sorunu coğu kişi yaşıyor bu bakımdan yapılcak şey parayla host alıcaksın ama host sahibine fazla bişey çaktırmaycaksın en basitinden wp kurarsın anasayfaya ama phisher dosyalarını atarsın olur biter free hostlarda bende aynı sorunu yaşıyordum.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByFecR
    ByFecR's avatar
    Erkek

kardeşim çok saol ugrasın için solediğin doğru meğer banlanıyomuşum www.yourfreehosting.net bu konuda süper banlanma yok arada zorlama yapıyo onun haricinde güzel çalışıyo tavsiye ederim 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

ByFecR bunu yazdı:

kardeşim çok saol ugrasın için solediğin doğru meğer banlanıyomuşum www.yourfreehosting.net bu konuda süper banlanma yok arada zorlama yapıyo onun haricinde güzel çalışıyo tavsiye ederim 

teşekkür ettim

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
Toplam Hit: 1728 Toplam Mesaj: 10