Rapid Premium
-
Rapid alıcam yardımcı olabilecek varmı.Yada hayrına birisi verebilirse daha güzel olur
-
rapid alacagına o parayi çöpe at hoca daha verimli olur
fileserve yada hotfile pre al..
-
rapid bitti artık taht hotfile ve fileserve nin
-
ben şahsen hiç birine bulaşmıyorum. bazı forum siteleri oluyo vip üyelik falan veriyorlar aylık 15 liraya sınırsız indirebiliyorsun. ve gayette işimi görüyo . güncel filmler diziler oyunlar hepsi oluyo. eğer istersen bi kaç örnk atabilirim pm olarak
-
Bedava Dagitiyorlar her Yerde Bende Birsürü Var Hotfile Para Verilmez Bu Zamanda böyle şeylere Netin Varsa birazda anlıyorsan Beleşe Halledersin ..
-
Rapid bitti diyenlere anlam veremiyorum. Rapiddeki hızı hotfilede göremedim ben. adam gibi premiuun varsa hızda süper kalitede.. Link bulunmuyor demesin kimse Hotfileden daha çok buluyorum ben
-
rapidde 8 mebite 900 kb yapar hotfile de ise 100 kb yavaş olsun bedava olduktan sonra yada aradigin dosyayi bulduktan sonra sorun degil
-
zamanında rapidi beğenmeyenler şimdi 3 kuruş veriyo diye hotfileci oldu yere göğe sığdıramıyolar.rapid çok kaliteli kanımca verilen parayı %100 hakeden bi firma.
-
edit:öldü
-
hız konusunda iddaya girmeyin arkadaşlar
rapid ile kaçla çekiyorsan
hotfile ve fileserve ile de aynı hızda çekersin
vps ile denenmiş ve ispatlanmıştır
acaba kim 25MB /sn ile dosya çekiyor (250mbps)
ki super online in bile 100mbps verdiğini düşünürsek?
hızlı server de (vps) hotfile rapid ve fileserve denenmiştir hepsinin premium hızları aynı free hızları farklıdır
rapid in milleti zkti kadar hiç biri mkmedi ...
flickR bunu yazdı:
-----------------------------
ben şahsen hiç birine bulaşmıyorum. bazı forum siteleri oluyo vip üyelik falan veriyorlar aylık 15 liraya sınırsız indirebiliyorsun. ve gayette işimi görüyo . güncel filmler diziler oyunlar hepsi oluyo. eğer istersen bi kaç örnk atabilirim pm olarak
-----------------------------bir siteye bagımlı kalacagıma dünyadaki binlerce siteden en güncel şeyleri nidiririm alırım premi rahat ederim , örnek depodepo ya düşmüyor başka siteye düşüyor yada ilk ona sora başka siteye sende ilk çıkan yada en kaliteli sürümü indiriyorsun kafana hangisi eserse , ister mp3 paylaşılan siteden müzik ister warez ister film indir bagımsızlık iyidir
Silent_King bunu yazdı:
Rapid bitti diyenlere anlam veremiyorum. Rapiddeki hızı hotfilede göremedim ben. adam gibi premiuun varsa hızda süper kalitede.. Link bulunmuyor demesin kimse Hotfileden daha çok buluyorum ben
-----------------------------para vermeyen yere adam upload etmez , dosya paylaşımı bir ihtiyaç oldugu kadar bazılarımız için gelir kaynagıdır hangisi çok öderse o kazanır , rapid deki kalite hepsinde varlalada bunu yazdı:
zamanında rapidi beğenmeyenler şimdi 3 kuruş veriyo diye hotfileci oldu yere göğe sığdıramıyolar.rapid çok kaliteli kanımca verilen parayı %100 hakeden bi firma.
-----------------------------örnek bir uploader olarak rapid e asla dosya koymayı begenmedim , yükleyeni de indireni de sömürüyor günlük kota koyması yetmiyormuş gibi her hafta sistem değiştirerek daha da batıyor
verilen parayı %100 hak eden bir firma varsa o da şuan fileserver dir hız ve sınırsızlık olarak hemde ödeme biçimleri ile en iyisi şuan
asıl siz paranızı çöpe atmaya meraklısınız
teknoloji de fan olmak çok yanlış birşey , şuan hangisi iyiyse onu kullanacaksın
Kral öldü Yaşasın Yeni Kral