Rapid Premium Direk Down(İstek)
-
arkadaşlar şimdi ben de premium hesap var fakat her seferinde girip sunucuları seçip indir demek sıkıyor internet down manager kullanıyorum. ben linkleri c/p yapsam o benim bilgilerim le indirse var mı böyle birşey ?
-
kime bulamaz, kimi bilemez`
nolcak yani 2 tık daha yapsan :D biz tek tek kedi ariyoz naber :)
-
tabiki var böle bişey
rapid e login olduktan sonra yukarıda pre zone login vs bişiler var ordan bişey yapman gerekiodu sanırsam bide download manager ın ayarı var onuda sınırsız ve otomatikmi yapcan tabi bayadır premium kullanmıom unutmuşum yardımcı olacak arkadaşlar vardır veya google da ara bulursun :)
-
http://rapidshare.com/rsm.html
ahanda dediğin şey bu.
-
sağolun arkadaşlar sanırım işe yarıyacak indirme sınırını 1 yapında arka arkaya alır sanırım :D
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------biz tek tek kedi ariyoz naber :)
-----------------------------:DD
-
hoja o şifreyi bana ver ben indiririm senin yerine :D
-
bi hostçula anlaşıp rapidleecher kursan sonracığıma faydalanırken benlede paylaşsan n'olur desem
nolur.com mu dersin :)
-
:D :D nolur.com :D du alam ben. abicim bu tam sömürmüyor :( buna bir ayar yapabiliyormuyuz ? neti tam güç kullansın diye.
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------kime bulamaz, kimi bilemez`
nolcak yani 2 tık daha yapsan :D biz tek tek kedi ariyoz naber :)
-----------------------------
:d:d:d:d:d -
bi konuda bilgi sahibi deilseniz bırakın bilgi sahibi olan biri konuya cevap versin forumu çöplüge çevirmeyin saçma saçma post atmayın
Anlatım
www.rapidshare.com girip premium zoneye tıkla açılan pencerede premium zone logini seç daha sonra karşına gelen ekrandan optionsu seç options seçeneklerinde Random Selection var onu seç ve save de artık her linke tıkladıgında otomatik olarak kaydet penceresi çıkacak