Rapid Share Download Proğramı İçin Yardım.....
-
Slm arkadaşlar rapid share download proğramı için yardımıza ihityaç duymaktayım bilgilerinize arzu hal...olunur
katkılarınız ve zaman ayırdıgınız için teşekkürler
emege saygı sonsuz...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
rapidshare dan adam akıllı download yapmak istiyosan paralı üyelik alacaksın başka yolu yok
-
Rapidshare download proğramı diye birşey duymadım.Ama ben bildiğim rapidshare download programlarından bahsedeyim.Eskiden rapget otomatik süreyi bekleyerek download ediyordu.Fakat güvenlik kodunun stili değiştiği için artık işe yaramıyor.Premium account olmadan hiçbirşey yapamazsın.Rapidshare grabber falan boş programlar.Router modemde flush vs olayları işe yaramaz.Premium account varsa direct downloadı açıp uğraşmadan indirilebilir dosyalar.
-
Valla ne kadar çakallık proğramları varsa hepsi yalan rapid in kendi rapget proğramı var :P onu kullan
-
çok gıcık bi şey o rapid bi indiriyon bidaha download edemiyon anca modeme reset atçanda ohhhoooooooo
-
ya millet kafayı rapidle bomuş tahriden yokmu rapid rakip olucak hemenpaylas.com gibi bir site acıcak murid :D
1 gb dosyayı rapid 95 mb partlara update ediyorlarya sinirlerimi acaip zıplatıyorlar eskiden neguzel sen dowloand derdin aksama yarına inerdi a.q simdi saat bası bilgisyarın baısna gel modemi resetle off a.q :( -
Arkadaşlar rapidshare demeyin bana :D şirkette internette birşeylerle uğaşırken birden internet bağlantımın sıfırlandığını görmek inanın sinir bozucu birşey, artık bende ne yapıyorum sevgili iş arkadaşım download yapamasın diye sabahtan emula'da indirmek için ayarladığım tüm filmleri akşama kadar sakin sakin indiriyorum, bütün bir gün deli oluyor bağlantı neden yavaş diye :D:D napalım kadın milletini kızdırmamak lazım demi, söylüyorum anlamıyorlar rapid-şifresi alalım şirkete diye :D