folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Rapid Share Download Proğramı İçin Yardım.....

Rapid Share Download Proğramı İçin Yardım.....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    armageddon
    armageddon's avatar
    Erkek

Slm arkadaşlar rapid share download proğramı için yardımıza ihityaç duymaktayım bilgilerinize arzu hal...olunur

katkılarınız ve zaman ayırdıgınız için teşekkürler

emege saygı sonsuz...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bana yukardan bakarsanız bir aptal görürsünüz. aşağıdan bakarsanız tanrınızı görürsünüz. tam karşıdan bakarsanız kendinizi görürsünüz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    rapidshare dan adam akıllı download yapmak istiyosan paralı üyelik alacaksın başka yolu yok

işte öyle
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Rapidshare download proğramı diye birşey duymadım.Ama ben bildiğim rapidshare download programlarından bahsedeyim.Eskiden rapget otomatik süreyi bekleyerek download ediyordu.Fakat güvenlik kodunun stili değiştiği için artık işe yaramıyor.Premium account olmadan hiçbirşey yapamazsın.Rapidshare grabber falan boş programlar.Router modemde flush vs olayları işe yaramaz.Premium account varsa direct downloadı açıp uğraşmadan indirilebilir dosyalar.

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Valla ne kadar çakallık proğramları varsa hepsi yalan rapid in kendi rapget proğramı var :P onu kullan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek
    çok gıcık bi şey o rapid bi indiriyon bidaha download edemiyon anca modeme reset atçanda ohhhoooooooo

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    ya millet kafayı rapidle bomuş tahriden yokmu rapid rakip olucak hemenpaylas.com gibi bir site acıcak murid :D
    1 gb dosyayı rapid 95 mb partlara update ediyorlarya sinirlerimi acaip zıplatıyorlar   eskiden neguzel sen dowloand derdin aksama yarına inerdi a.q simdi saat bası bilgisyarın baısna gel modemi resetle off a.q :(

onekine?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jacops
    Jacops's avatar
    Dişi
    Arkadaşlar rapidshare demeyin bana :D şirkette internette birşeylerle uğaşırken birden internet bağlantımın sıfırlandığını görmek inanın sinir bozucu birşey, artık bende ne yapıyorum sevgili iş arkadaşım download yapamasın diye sabahtan emula'da indirmek için ayarladığım tüm filmleri akşama kadar sakin sakin indiriyorum, bütün bir gün deli oluyor bağlantı neden yavaş diye :D:D  napalım kadın milletini kızdırmamak lazım demi, söylüyorum anlamıyorlar rapid-şifresi alalım şirkete diye :D
Toplam Hit: 1260 Toplam Mesaj: 7