Rapid Share Premium Accunt Hakkında
-
ya arkadaşlar bu rapidin premium hesabı ne gibi avantajları beraberinde getirir. linkler silinirmi silinmezmi arka arkaya istediğimiz kadar dosya indirebiliyormuyuz. özellikleri ? varmı bilgisi olan ?
-
Hayal Gücünü Zorla...
Bittimi Zorlaman ?
Onlar Sana Daha Fazlasını Vericekler
Dowload Tamamen Sınırsız'dır Sen Üyeliği al sonra bana pm at şifreyi beraber kurar, birlikte zorlarız hayal gücümüzü kardeş, kardeş kullanırız Rapidi :D Fenamı :D
-
Downloadın tamamen sınırsız oldugu falan yok dötümüzden element uydurmayalım hoca :) Download sınırsız olsa zaten çok güzel bi proce wardı ama...
5Günde 25Gb hakkın var ister 25Gb yi bi günde indir ister 2günde kalan günler boyunca premium download yapamazsın modem resetlemeye devam :D
İstediğin kadar doyayı aynı anda çekebilirsin.Uyeliğin bitince 80Gb [Önceden 20 idi] uploadın yoksa uploadların anında silinir varsa 90 gün boyunca kimse indirsemzse silinir yani uyeliği kapattığın zaman hiç silinmez die bişe yok denk gelir 90 gün boyunca bi allan kulu ındırmez uploadını sılınebilir..
En güzel yanı işte geceden bi kaç saat nette geziyom indircem fdosyaları seçiyom 5Gblık hepsinin linklerini flashgete atıyon gidiyon güb boyunca geziyon dolaşıyon yada uyuyon gece tekrar kalkınca inmiş oluyo hepsi :D En güzel yanı bu heee birdee.. Eğer upload kasarım diyorsan rapide para vermene bile gerek kalmayabilir. 2Mb üstü yaptığın her upload 2bin kişi tarafından indirilince toplamda 10.000 premium puanın oluyo 10bin olunca bir aylık ücretsiz uzatabiliyosun hesabını 1aylık alınca sana 8bin kendileri veriyo zaten yani sonraki ay içinde yaptığın uploadlar 10bin kişi tarafından indirilirse ömür boyu rapide para vermeden o sekilde gidebilirsin... [Her ay 10bin kez indirilmesi lazım her uploadın ayrı ayrı değil tüm uploadlarının toplamı] -
Al sana yardım verdiğim link direct bir linktir. Tıklayınca indirebilirsin rapidden. Beklemek yok. Şifre yok. En hızlı şekilde indirebilirsin. Premium özelliklerine gelince: Mesela ben flashget e veriyorum linkleri sabaha kadar indiriyor. İstediğin dosyayı durdurup devam ettirebiliyorsun. İstediğin kadar dosyayı aynı zaman da indirebiliyorsun. Son 5 günde 25 gb kota var. Haftada 35 gb indirebiliyorsun. Bir de bilgisayar çekilişi yapmışlar inşallah bana çıkar:D
Link burda:
http://rs245gc.rapidshare.com/files/78123757/01._Clubland_Xtreme_Hardcore_4_-_Intro.mp3.html
Fazla yüklenirseninz silerim. Benim kotadan gidiyor:D
-
o 25 gb da gecilebilio 3-5 gb daha
24,5 filan oldugunda kota 50 part bi dosya var diyelim kotam yok indiremem demeyin ben firefoxda yapıom digerlerinde olurmu bilmiom butun partlara tıklayın
firefoxun kaydet penceresi cıkıyoya orda ilk önce bişey demeyin butun partları acın sora hepsine kaydet deyin hepsi iner
kaydet demeden kotaya işlemiyo rapid + 5 gunu de etkilemiyo bu olay astıgımız kota bidahaki 5gune sarkmıyo
-
nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
Downloadın tamamen sınırsız oldugu falan yok dötümüzden element uydurmayalım hoca :) Download sınırsız olsa zaten çok güzel bi proce wardı ama...
5Günde 25Gb hakkın var ister 25Gb yi bi günde indir ister 2günde kalan günler boyunca premium download yapamazsın modem resetlemeye devam :D
İstediğin kadar doyayı aynı anda çekebilirsin.Uyeliğin bitince 80Gb [Önceden 20 idi] uploadın yoksa uploadların anında silinir varsa 90 gün boyunca kimse indirsemzse silinir yani uyeliği kapattığın zaman hiç silinmez die bişe yok denk gelir 90 gün boyunca bi allan kulu ındırmez uploadını sılınebilir..
En güzel yanı işte geceden bi kaç saat nette geziyom indircem fdosyaları seçiyom 5Gblık hepsinin linklerini flashgete atıyon gidiyon güb boyunca geziyon dolaşıyon yada uyuyon gece tekrar kalkınca inmiş oluyo hepsi :D En güzel yanı bu heee birdee.. Eğer upload kasarım diyorsan rapide para vermene bile gerek kalmayabilir. 2Mb üstü yaptığın her upload 2bin kişi tarafından indirilince toplamda 10.000 premium puanın oluyo 10bin olunca bir aylık ücretsiz uzatabiliyosun hesabını 1aylık alınca sana 8bin kendileri veriyo zaten yani sonraki ay içinde yaptığın uploadlar 10bin kişi tarafından indirilirse ömür boyu rapide para vermeden o sekilde gidebilirsin... [Her ay 10bin kez indirilmesi lazım her uploadın ayrı ayrı değil tüm uploadlarının toplamı]
-----------------------------madem oyle 3-5 mb bişey upload edin tüm müritler indirsin.boylece sınırsız hesap olun :)bu şekilde her ay binlerce mürit ömür boyu beleş olur.
-
dodobig bunu yazdı:
-----------------------------nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
En güzel yanı işte geceden bi kaç saat nette geziyom indircem fdosyaları seçiyom 5Gblık hepsinin linklerini flashgete atıyon gidiyon güb boyunca geziyon dolaşıyon yada uyuyon gece tekrar kalkınca inmiş oluyo hepsi :D En güzel yanı bu heee birdee.. Eğer upload kasarım diyorsan rapide para vermene bile gerek kalmayabilir. 2Mb üstü yaptığın her upload 2bin kişi tarafından indirilince toplamda 10.000 premium puanın oluyo 10bin olunca bir aylık ücretsiz uzatabiliyosun hesabını 1aylık alınca sana 8bin kendileri veriyo zaten yani sonraki ay içinde yaptığın uploadlar 10bin kişi tarafından indirilirse ömür boyu rapide para vermeden o sekilde gidebilirsin... [Her ay 10bin kez indirilmesi lazım her uploadın ayrı ayrı değil tüm uploadlarının toplamı]
-----------------------------madem oyle 3-5 mb bişey upload edin tüm müritler indirsin.boylece sınırsız hesap olun :)bu şekilde her ay binlerce mürit ömür boyu beleş olur.
-----------------------------rapid aynı hesabı çok kişinin kullandığını çakınca hesabı banlıyo
pre ile 450 k ile download yaptım 1 mb internet ile 100 mb lik filmi 5 dk de indirdi :D
-
dai tek çare benım gibi 2 tane pre alıcaksınız bırı bıttıgınde bır dıgerıne :) genelde 3 günde bıtıyor 2 makına 2048 hız:D