Rapid Şifresi Aldım Ama_
-
arkadaşlar az önce kredi kartından resmi siteden aldım değişik harflerden ve sayılardan oluşan log ismi ve şifresi verdi onunla bir kez giiş yaptım e şimdi mesela rapid linkine tıklıyorum yine bekletme var 100 mb için normalde 2.5 bekletiyordu şimdi 1 bekletiyo birşey kaçırıyorum sanırım
-
karı$ık $ey derken user id vermi$tir. onu panelden istedigin kullanıcı adı olarak kullanabiliosn. giri$ yaparken de cerezlerin kayıtlı kalması önemli ;) free deilde premiuma tıklayıp giri$ yapıp indirceksin.
-
hocam öncelikle biraz şu karışık log pass lardan bahsedelim
öncelikle rapidshare.com a giriyorsun
premium zone nin üstüne gelip premium zone login'e tıklıyorsun
sana verilen ID yi ve pass ı yazıyorsun
okeye tıklıyorsun ve o çerezlere kaydediyor
ve ordan settings seçeneğini buluyorsun tıklıyorsun
Login alias1: << yazan yere :) karışık dediğin log adı yerine istediğin bir log adı yazıyorsun
New password (5-30 characters):
Re-enter new password:
yazan yerlerede yeni şifreni yazıyorsunve sayfanın en altından save yapıyorsun :) daha sonra
çerezler eski kul adı ve pass la kaydedildiği için
tekrar rapidshare.com ve tekrar premium zone ve premium zone login diyorsun doğal olarak password incorrect hatası alacaksın bir daha premium zone logine tıklıyorsun ve bir önceki adımda oluşturduğun log adı ve şifreni giriyorsun :) ve bu kadar
herhangibi bir dosya indirmeye çalıştığındada premium seçeneğinden :) beklemeden download yapabilirsin
saygılar