Rapid Sistemi Mi Değişti ?
-
2 saattir 18 mb'lık dosyayı almak için yapmadığım kalmadı.Önce sen free'sin bedavacısın git premium al ya da tekrar dene diyor.Modemi resetliyorum 2 dk bi dur diyor.2 dk sonra yine sen beleşçisin free'sin tekrar dene diyor.Kısıtlama falan mı geldi ? Ne iş ? Coll hesaba da puan falan gelmiyor artık....
-
bi süredir var o sistem. port yok 2 dkka bekle diyo bekliyon yine yok diyo kafasına eserse indirtiyo
-
www.majorshare.com hocam major'a at linki o senin yerine indirsin(: sen browserda tekrar tıklamayla felan uğraşma..
-
orda soyle bi aciklama var.
port olmadigindan 2 dakika bekliyoruz, ama bu eskisi gibi kesin olarak 2 dakika sonra bize link acilacagi anlamina gelmiyor. bu 2 dakika icinde butun requestler toplaniyor ve 2 dakka sonunda herkese bir miktarda linki aciyorlar, sonrakiler bir sonraki 2 dakikayi belkiyor. guya her kullaniciya esit davranmak mi neymis...
premium alin demek istiyorlar kisaca :)
-
Sağolun arkadaşlar aLcoLiq mürid kardeşim pre gönderdi aldım dosyayı sonunda.cosmic doğru söylüyorsun hocam.Bu gidişle sonu yakındır..
-
Hocam 20 kntore alsana Rapit rapit in işleri milleti hack e ynlerndırıyo baska bısi deil
-
valla o bela bendede var ama şu major share işi çözecek galiba :) sağolasın :))
-
higher bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam 20 kntore alsana Rapit rapit in işleri milleti hack e ynlerndırıyo baska bısi deil
--------------------------kalın ve altı çizgili bölüme aynen katılıyorum hocam..:)