folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Rapid Unlocked Hesapları İle İlgili Bi Soru

Rapid Unlocked Hesapları İle İlgili Bi Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackfire
    Blackfire's avatar
    Erkek
    Müridler Elimde rapid hesapları var unlocked di şifresini falan değiştirdim. Şu an kullanıyorum ama acaba hesabını aldığım kişi şifresini tekrar değiştirebilirmi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkF4Te
    DarkF4Te's avatar
    Erkek

Ödemesini yaparken kullandıgı bilgileri (Paypal bilgileri ödeme tarihi vs) verip.Doğrulanması halinde hesabının ilk açıldığındaki bilgilere sıfırlandığını biliyordum.Ama prosedür nasıl işliyor bilmiyorum tecrubem olmadı daha önce

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

DarkF4Te bunu yazdı:
    -----------------------------

Ödemesini yaptığı bilgileri verip.Doğrulanması halinde hesabının ilk açıldığındaki bilgilere sıfırlandığını biliyordum.Ama prosedür nasıl işliyor bilmiyorum tecrubem olmadı daha önce

-----------------------------

en güzeli kendi rapidini kendın alıcaksın :) ama işte hesaplarda biraz olsun para olması lazım :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackfire
    Blackfire's avatar
    Erkek

Evet öle ama napalım öğrenci adamık çulsuz dolaşıyoz

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    1 hafta içinde rapid hesabı elinden alır  ben bu siteye taşımıştım rapidhack konusunu orda sölemeyi unuttum her 10 günde bir yeni hesap alcaksınız bakın ben 2 aydır öle yapıyorum biri gidyo öbürü geliyo ...

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
Toplam Hit: 762 Toplam Mesaj: 5