Rapide Alternatif Öneri.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

Bilene sözüm yok ama bilmeyen arkadaşlar için söylemeden geçemedim. paylaşımların çoğu rapidden yapılıyor. ve rapid çok cıvıttı. bence kendinize 4shared.com dan bir üyelik alın, 10 gb alana istediğinizi atın. siz silmedikçe silinme derdi yok, 10 download sınırına takılma derdi yok. free kullanımda bekleme süresi sadece 10 saniye. rapidle kanser olmaya değmez bence arkadaşlar. linkin ölme derdine sonnnn.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tamamda rapidin kalitesi varmı ?

En azından ben o kaliteyi göremedim ?

Hadi diyelim ki daha kaliteli daha güzel.Herkes oraya abanmaya başlayınca sanki orasıda cıvıtmayacakmı ?

Açık konuşmak gerekirse kalite hız ve rahatlık istiyosan alıcaksın bi premium sonra arkana yaslanıp keyfine bakıcaksın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

rapidi bilmiyorum ama artık çoğu alternatif download siteleri türkcell kontör karşılığı premium veriyor. günlük verenlerde var. alırsınız kullanırsınız. illa kredi kartına gerek yok :|

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

walla en azından 10 indirme sınırına takılma olayı yok. sırf onun için bile kullanırım. premium alsan alanın 500 gb oluyo :) bana göre rapidden iyi gelio. ama tabiki renkler ve zevkler tartışılmaz.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 1064 Toplam Mesaj: 4