folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rapide Ne Oldu Gene

Rapide Ne Oldu Gene

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

This file can only be downloaded by becoming a Premium member

There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later.

arkadaşlar neyi indirmek istesem böyle bişey çıkıyor yada 2 dakka bekleyin felan diyor nedir bu durum bir bilgisi olan varmı ? 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    jdownloader ile indiriyorum bi sorun yok hocam.. ie veya firefox da indirmek istesem senin gibi uyarı veriyor :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    Dos_Attach bunu yazdı:
    -----------------------------

This file can only be downloaded by becoming a Premium member

There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later.

arkadaşlar neyi indirmek istesem böyle bişey çıkıyor yada 2 dakka bekleyin felan diyor nedir bu durum bir bilgisi olan varmı ? 

Rapidin yoğun olduğu saatlerdeki sorunu 2 çözüm yolu var 1 premuım uyelik alacaksın 2 rapidden download eden bir program bulacaksın ben 2. yolu kullanıyorum rapidshare downloader i kullanıyorum linkleri  ekliyorum gerisine karışmıyorum vaktin olursa sabahları rapid yoğun olmuyor o ara rahat indirebilirsin yada programla devam et seçim senın

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    majorshare kullanmaya çalışıyorum ama geri sayım bittiğinde program kapanıp açılıyor birde jdownloaderi denicem essanın dediği üzere 

tamda sınırsıza geçtiğim gün sinir etti beni 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    Dos_Attach bunu yazdı:
    majorshare kullanmaya çalışıyorum ama geri sayım bittiğinde program kapanıp açılıyor birde jdownloaderi denicem essanın dediği üzere 

tamda sınırsıza geçtiğim gün sinir etti beni 

program kapanıyormu yoksa renkmi değiştiriyor geri sayım bittiği zaman simge durumuna düşürüp indirmeye başlıyor hata alıyorsan 4.14 sürümünü kullan

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    program kapanıp yeniden açılıyor 

4.9 sürümünü indirdim modem resetleme için yanında bide bat dosyası vardı tıkladım program kapandı açıldı sonra hep aynı şey süre bitince kapanıp açılıyor 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

diyor ki

Bu dosya sadece Premium üye olarak indirilebilir

ben rapidin yalancısıyım =)

galiba upload edilirken ayarlarından premıum uyeleri için işareti konulmus olabilir

Telegram @WVesselam
Toplam Hit: 1651 Toplam Mesaj: 7