Rapide Ne Oldu Gene
-
This file can only be downloaded by becoming a Premium member
There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later.
arkadaşlar neyi indirmek istesem böyle bişey çıkıyor yada 2 dakka bekleyin felan diyor nedir bu durum bir bilgisi olan varmı ? -
jdownloader ile indiriyorum bi sorun yok hocam.. ie veya firefox da indirmek istesem senin gibi uyarı veriyor :)
-
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------This file can only be downloaded by becoming a Premium member
There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later.
arkadaşlar neyi indirmek istesem böyle bişey çıkıyor yada 2 dakka bekleyin felan diyor nedir bu durum bir bilgisi olan varmı ?
-----------------------------
Rapidin yoğun olduğu saatlerdeki sorunu 2 çözüm yolu var 1 premuım uyelik alacaksın 2 rapidden download eden bir program bulacaksın ben 2. yolu kullanıyorum rapidshare downloader i kullanıyorum linkleri ekliyorum gerisine karışmıyorum vaktin olursa sabahları rapid yoğun olmuyor o ara rahat indirebilirsin yada programla devam et seçim senın -
majorshare kullanmaya çalışıyorum ama geri sayım bittiğinde program kapanıp açılıyor birde jdownloaderi denicem essanın dediği üzere
tamda sınırsıza geçtiğim gün sinir etti beni -
Dos_Attach bunu yazdı:
majorshare kullanmaya çalışıyorum ama geri sayım bittiğinde program kapanıp açılıyor birde jdownloaderi denicem essanın dediği üzere
tamda sınırsıza geçtiğim gün sinir etti beni
program kapanıyormu yoksa renkmi değiştiriyor geri sayım bittiği zaman simge durumuna düşürüp indirmeye başlıyor hata alıyorsan 4.14 sürümünü kullan -
program kapanıp yeniden açılıyor
4.9 sürümünü indirdim modem resetleme için yanında bide bat dosyası vardı tıkladım program kapandı açıldı sonra hep aynı şey süre bitince kapanıp açılıyor -
diyor ki
Bu dosya sadece Premium üye olarak indirilebilir
ben rapidin yalancısıyım =)
galiba upload edilirken ayarlarından premıum uyeleri için işareti konulmus olabilir