Rapidle İlgili Bir Soru?
-
arkadaşlar forumda dağıtılan bu rapiler 5 10 dk içinde girilmez hale geliyor
biliyoruzki artık şifreyi premium un gerçek sahibinde başkası değiştiremiyo (ya da yanlış biliyorum ben:D)
çok yüklenme olduğundan mı değişiyor bu dağıtılan rapidlerin şifreleri yada işin için de başka bir iş mi var
-
rapidshare bir hesaba en fazla 5 ipden girilmesine izin veriyor 6. farklı ip girdiği an şifre sıfırlanıyor ve hesbaın asıl sahibine yeni şifre iletiliyor :)
-
bende bunların önüne gecelim diye pm ile dagıtıyom
konu altında verilen rapidden hayır gelmez 5dk patlar
biride cıktı bügün neden sayfaya paylasmıyosun falan yazmıs bana deli oldum adama yaa
-
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------bende bunların önüne gecelim diye pm ile dagıtıyom
biride cıktı bügün neden sayfaya paylasmıyosun falan yazmıs bana deli oldum adama yaa
-----------------------------onu bırakda vesselam ben bi yediremedim şu linkleri adulta koyuyorm adamlar siliyor :S biyere koydm hesabı olan yok galiba pm den bikaç tatktik atsana bana :)
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------bende bunların önüne gecelim diye pm ile dagıtıyom
-----------------------------onu bırakda vesselam ben bi yediremedim şu linkleri adulta koyuyorm adamlar siliyor :S biyere koydm hesabı olan yok galiba pm den bikaç tatktik atsana bana :)
-----------------------------sürekli ugrasıcan bunun taktiği falan yok :D
-
-----------------------------sürekli ugrasıcan bunun taktiği falan yok :D
-----------------------------bırak şimdi buldun bi maden bzden saklıosn :D
-
bi soru sorcam bu hani hesaplar xxxx.bplaced/textfile a geliyor ya orayı boşaltmak iyi ourmu yani birikse bierşey olurmu veya benden başka oraya biri ulaşabilirmi ?
-
XpertVision bunu yazdı:
bi soru sorcam bu hani hesaplar xxxx.bplaced/textfile a geliyor ya orayı boşaltmak iyi ourmu yani birikse bierşey olurmu veya benden başka oraya biri ulaşabilirmi ?
farketmes o senin cinsel tercihin :D -
vesselam bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
farketmes o senin cinsel tercihin :D
-----------------------------sildm gözküomuş dışardan öğlen 5-6 tane düşürdüm de silmier hep konumu onn için daha düşmüyo sıkılmaya başladım bu işten kasıma kadar stokladım yeter bana :D:D