folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Rapidleech Scriptinde Aynı Dosyayı Binlerce Kez Nasıl İndiririm? Amaç Trafik Yemek

Rapidleech Scriptinde Aynı Dosyayı Binlerce Kez Nasıl İndiririm? Amaç Trafik Yemek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ironhazee
    ironhazee's avatar
    Erkek

Amaç trafik yemek.
    Fakat bu scriptte

1) şimdi ben bir dosya linkini notepadte 10.000 kez cogalttım hepsi aynı link.Ancak bunu rapidleech girdiğimde sadece 1 tane indirme yapıyor.Diğerleri aynı olduğundan indirmiyor.Ben bunu nasıl hallederim ?Aynı dosyada olsa hep indirsin farklı isimlerde kaydetsin? Bu çok önemli cevaplarsan minnettar olurum 

2) rapidleech ilk kurdugumda ayar menusu geldi.Ayarları yaptım.Değiştirmek istersem o ayar menusunu nasıl tekrar çıkartabilirim. 

scripti indirip incelemek isteyenler www.rapidleech.com adresine girerek indirebilirler.İndirme linki sayfanın altındadır.

cevaplar için tşkler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    Şu da var rapidin freede download zaman aralığı var.Ona dikkat ettin mi?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ironhazee
    ironhazee's avatar
    Erkek

SUPERBICO bunu yazdı:
    -----------------------------
    Şu da var rapidin freede download zaman aralığı var.Ona dikkat ettin mi?
    -----------------------------

hocam benim yapmak istediğim bir sitedeki resim yada dosya linkini 10.000 kez çoğaltıp, rapidleech ile download etmek.Fakat aynı satır olduğu için 1 kez çekiyor.Aslında kolay bişeydir ama yapamadım.Aynı dosya link dahi olsa yeni isimle download etmesini istiyorum.Bu arada dosya silinmesini 1 dakika yaptım.

Yukarıda yazdığınızı bek anlamadım.Rapidshare denmi bahsettini yoksa rapidleech sriptindenmi.Rapidleech scriptinde indirme zaman aralığını görmedim:öle bişey varsa 2 dk bir çek 1 dakkada sil yapabilirim.Ayar menusunde en kücük zman birimi 1 ama 0.5 te yapılabilinirmi bilmiyorum....

Ama dedim gibi icindeki kodu biraz değiştirsek aynı dosyayı çektirbiliriz.

Yardım bekliyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    north
    north's avatar
    Erkek

Bak bir kaç başlık  önce benzer bir konu vardı.

http://www.tahribat.com/Forum-Dosya-Hostunda-Yuklu-Sitenin-Trafigini-Nasil-Yerim-140863/1/#1642960

If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUARDIAN
    GUARDIAN's avatar
    Erkek

Şimdi amaç tam olarak ne anlayamadım?
    Rapidleech'in kurulu olduğu sitenin BW'sini bitirmek?
    Indirdiğin link hangi sitedeyse o sitenin BW'sini bitirmek?

Eğer ikinciyi yapmaya çalışıyorsan Rapidleechin "Auto Transload" özelliğini kullanarak yapabilirsin.(Gerçi 2.ciyi yaparken ilkinide yapmış oluyorsun ya neyse :)
    Eğer BW yemek için elinde birden fazla link varsa işin daha kolay olur.Atıyorum 3 link var diyelim.Bu 3 linki sıralı bir şekilde çoğaltırsın şu şekilde ;

Link1
    Link2
    Link3
    Link1
    Link2
    Link3
    ...
    ..
    .

Ayarlar kısmına girip otomatik silinmeyi 1dk yaparsın."Auto Transload"a girip "Simulation" kısmında süreyi 25sn yaparsın.Her 25 snde bir yeni linki çeker.Oda şu şekilde olur ;

Link1 başlar-biter
    25 sn bekler
    Link2 başlar-biter
    25 sn bekler
    Link3 başlar-biter
    25 sn bekler
    Link1 başlar
    ... diye oluşturduğun link sayısı kaçsa o kadar devam eder.

Indirdiğin dosyanın boyutuda önemli burada.Eğer 1 linki 10snde falan çekiyorsa 25snlik bekleme süresini 20snye hatta 15snye falan indirebilirsin.Zaten deneyerek doğru süreleri kolayca bulabilirsin...

Bu arada bu bahsettiğim simulation özelliği plugmod'ta var,normal sürüm rapidleechte yok.Ama onun linkleride nette bolca var zaten rahatça bulabilirsin...

Toplam Hit: 1650 Toplam Mesaj: 5