Rapidshare - Premium
-
RapidShare - Premium süresine nerden bakabiliriz ne kadar kalmış diyerekten :S bitmek üzere olması lazımdı bi türlü bulamadık biz yerini. İngilizce şart oldu artık :S
-
aldığın şirkete sor
-
Premium zone'a tıkla açılan panelde yazıyor.resim ekledim.Dairenin içindeki tarih bitim zamanını gösteriyor,
http://img232.imageshack.us/my.php?image=57008451oz9.jpg
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
aldığın şirkete sor
-----------------------------PAYPAL hesapla kendimiz almıştık alperciğim.
eğer o resimdekiyse bi yanlışlık olması lazım yaff en fazla 1 aydı orda eylül gösterio :)
-
Ohow:D Ana Sayfada Yazıyo :D USta:D ( The server time while creating this page was: 29.04.2008 13:08:41
Your account is expired on Mon, 28. Apr 2008! Expired accounts will be deleted after 30 days! Extend your existing account here or buy a new account here.
) mesela benım bıttıyo bugun:D aksama alıcam bıdene daha : -
Martech bunu yazdı:
Ohow:D Ana Sayfada Yazıyo :D USta:D ( The server time while creating this page was: 29.04.2008 13:08:41
Your account is expired on Mon, 28. Apr 2008! Expired accounts will be deleted after 30 days! Extend your existing account here or buy a new account here.
) mesela benım bıttıyo bugun:D aksama alıcam bıdene daha :
-----------------------------senin msn adresin neydi :D verde bi ekliyim :D
bu akşammı alıyodun premium u ? :D
-
2 Tane Alıyorum Zaten Birisinin Kotası Dolunca Dİrek Dİğeri İle Çekmeye ßaşlıyorum.. oda Bitene kadar Dİğeri Sıfırlanmış oLuyor :) :D Size preyi paylaşırsk :D şifreyi neyüm degısırsınız :D ama sımdı gece saat 12 ye kadar :D cekıcek dosyanız varsa rapıdden :D 12 ye kadar : Veriyim :D zaten bıter 12 de :D ehuehu
-
Martech bunu yazdı:
2 Tane Alıyorum Zaten Birisinin Kotası Dolunca Dİrek Dİğeri İle Çekmeye ßaşlıyorum.. oda Bitene kadar Dİğeri Sıfırlanmış oLuyor :) :D Size preyi paylaşırsk :D şifreyi neyüm degısırsınız :D ama sımdı gece saat 12 ye kadar :D cekıcek dosyanız varsa rapıdden :D 12 ye kadar : Veriyim :D zaten bıter 12 de :D ehuehu
-----------------------------pm den atarmısın bana acil lazımda :C
-
peki bizim indirdiqimiz linkleri ba$kalari qörebiliyor mu? hanqi linkleri kullandiqimizi yani?