Rapidshare Çıllgınlığı
-
nedir bu rapidshare çılgınlığı anlamış değilim bedava upload siteleri varken neden rapidle uğraştırırlar misal www.dosyam.net te yapmak daha iyi değil mi 250 kotası var ve beleş ve aynı zamanda türklerin eee artık bu rapidshare işine bir son verip bütün üye arkadaşlarımızn upload larını buradan yapmalarını rica ediyoruz
-
kardeş bizde sevdiğmizden upload etmiyoz oraya
biraz sabır işi diğer siteler :) -
o türklerin değil :)
upload.to nun bayiliği gibi bişi aslında
ama rapidden daha iyi olduğu kesin ;) -
bir zamanlar da hemenpaylas.com vardı noldu ? mahkema kararı cart curt. ama rapid şimdiye kadar kapanmadı.
-
en kralı speedyshare.com ajax kullanmış adamlar sonuçta gözüme girdiler
-
ulen bugun herkezinmi kafası güzel aq yok biri canım sıkıldı die başlık yok biri başka bişe der töbe töbe ya noluyoz aq
-
mediafire.com var.Çokta güzel çalışıyor hızıda iyi ve dosyalarda silinmiyor.Ben bütün dosyalarımı oraya upload ediyorum.Türk sitelerine güvenmiyorum şahsen.Hemenpaylaşa atalım dedi millet.Şimdi yüzbinlerce link ölü.
-
Bi kere dosyam.net türklerin sitesi olabilir ama arkasında upload.de war yani dandik.! ikincisi rapid free ama kendisine göre kuralları war mesela dosya büyüklüğüne göre bekleme süreleri war ayrıca hızlı ve dosyaların süresi bitmeden silinmez asla.
-
fiki upload yaşasın
wikiupload.com
-
hemenpaylas.com ve paylas.com gibi örnekler olduğu sürece kimse türk sitelerine upload etmezzzz
-
bir ara rapidshare in bandwitch inin türkiyenin toplam bandwitchinden fazla oldugunu okumuştum,bu sebeple olabilir...kim büyük dosya cekerken bir anda dosyanın gitmesini isterki...rapid bu güveni sağlıyor bence o yuzden cogu kimse rapid kullanıor...ama illaki rapidi deiştiriceksen bilgisayar terimleri hakkında daha bilincsiz olan sitelerdeki adminleri moderatörleri yada bilimum upload yapan kişileri eğiticeksin,rapid cılgınlıgını başlatan onlardır kanımca...mesela wares siteleri de haksız sayılmaz tonlarca download yapılıor kim sıra beklemek istesinki drek başka siteye gecer hiti düşer vs vs...daimi bir döngü var yani...rapid temelini iyi atmış bandwitchle şimdide meyvalarını topluor,"""bence""" sebebi budur rapid cılgınlıgının.
Toplam Hit: 2440 Toplam Mesaj: 11