Rapidshare De İndirimli Saat Uygulaması Varmı ?
-
Belirli saatler arasında download yapılınca download ın sadece %10 luk bir kısmı düşüyormuş kotadan bilgisi olan varmı arkadaşlar ?
-
Eskiden Free hours gibi birşey vardı bekleme yapmadan indiriliyordu ama bunu ilk senden duydum.
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
Eskiden Free hours gibi birşey vardı bekleme yapmadan indiriliyordu ama bunu ilk senden duydum.
-----------------------------hey gidi zamanlar hemen tbtde konu açılırdı herkes yumulurdu :D
-
Rapid in ücretli kullanıcılarına sunduğu bir hadiseymiş galiba bu, belirli saat aralıklarında download yapınca o download miktarının %10 numu ne yansoyormuş kotana ingilizcem olmadığı için sitesinden bir b.k anlamadım,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Rapid in ücretli kullanıcılarına sunduğu bir hadiseymiş galiba bu, belirli saat aralıklarında download yapınca o download miktarının %10 numu ne yansoyormuş kotana ingilizcem olmadığı için sitesinden bir b.k anlamadım,
-----------------------------adsl kotanı kastetmiyor olmalısın dimi :|
-
Hybris bunu yazdı:
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------adsl kotanı kastetmiyor olmalısın dimi :|
-----------------------------Sen bunu yazmamış bende bu yorumunu okumamamış olum,

-
gece 2 ile sabah 10 a kadar yapılan indirmelerde lyuzde 10 unu kotadan dusuyor benım bıldıyım bu
-
forever unlimited :P
-
AlpereN bunu yazdı:
gece 2 ile sabah 10 a kadar yapılan indirmelerde lyuzde 10 unu kotadan dusuyor benım bıldıyım bu
-----------------------------Bu bilginin doğruluğunu nasıl öğreniriz üstadım bende gece 3 ten sabah 11 e kadar biliyorum ama lehir efsanesimi değilmi bilgim yok,
-
Surda yazdigina göre :
Systemtest erfolgreich abgeschlossen
07. Juli 2009
Die Super Happy Hours für Premium Benutzer sind beendet, da wir alle geplanten Tests erfolgreich durchführen konnten. Unsere Leitungen haben in den vergangenen Tagen förmlich geglüht, und wir konnten hier und da noch einige Verbesserungen implementieren. *Natürlich bleiben die gewohnten Happy Hours für Premium Benutzer von 2:00 bis 10:00 Uhr MEZ mit nur 10% der Berechnung des Traffics auch weiterhin aktiv.
geyik geyik yazmislar bi halt ettiklerini en son olarak. *Premium kullanicilari icin happy hours saatleri verilmis.Ama bu saat dilimleri bizim buralara göre yani Türkiye icin 1 saat ilerisini düsüneceksiniz.
Konun asil linki burasi: http://rapidshare.com/news.html