Rapidshare Dowland
-
hacı elınızde solerapid ındırmelerını lınklerı yazıp tıklayıp kendısı yapan sey varmı her partta modemı gıt kapat ac gel olmuyo beye torrentde aradıgın seyı bazen bulamıon torrent seklında rapid abiye el acıozda ole partları ard arda ındıren saglık ındıren program hangısı uzun suredır aratırıom ama bıse bulamadım bu turlu ...!!
-
antirs.com
-
Okadar güzel anlatmışsınki
Jdownloader var sıraya koyuyor partlardan sonra modemi resliyor vs..
-
coldfusion bunu yazdı:
-----------------------------
antirs.com
-----------------------------
suan itibariyle pert oldu rsdownloader kullanabilirsin -
Premium'un yoksa hiçbir program sana çözüm olmuyor.. Rapid'deki 15dk olayını JDownloader'ın modem resetlemesi ile aşıyorduk ama şimdi birde all free slots in use diye bi dalga çıktı :/ Ona JDownloader'da çözüm olamıyor.. Parana kıyıp Premium al rahat et derim ben
-
vala hacı ya sevıyorum rapidi bı ara paraya kıyıp ucretlı alamaya dusunuyom ama sımdı degıl :D onun ıcın sımdı yenı programlarla fılan yapmaya calısak Jdownloader denıyecegım bir
-
majorshare şimdiye kadar pek bi sorun çıkarmadı. arada bi kasılıor bende fazla üstüne gitmiyorum.
-
rapidshare bi lükstür, verim almak istiyosanız premium almalısınız
-
Okadar güzel anlatmışsınki
Jdownloader var sıraya koyuyor partlardan sonra modemi resliyor vs..---------------------------------------------------------------------------------
hacı tavsıye super sagolasın arada bı 3-5 dakıka duraklıo partlar arasında ama ben bıe yapmıom kendısı halledıo yanı lınklerı at basla demek kalıo bana tam ıstedım sey sagolasın .......