Rapidshare Download Direct 1.14
-
Rapidshare Download Direct 1.14

Turkish:
RapidShare gibi sitelerden dosya download etmek için hazırlanmış bir program. İlacı (Patch) içinde.
Rapidshare den dosya indirmek için Flashget gibi download programları kullanamazsınız. Windows un kendi download yapar. Buda bağlantı kopmalarında,zayıf bağlantılarda sorun olur,dosyayı yeniden indirmek zorunda kalırsınız. Bu program ile istediğiniz zaman indirmeyi başlatabilir veya durdurabilirsiniz. Yarım kalsada devam eder.
English:
You can download anyfile from rapidshare.Only copy and paste link. And then it will download automatic. During downloading you can pause and resume.That’s Great. Use it now.
INDIR:
http://rapidshare.com/files/65176395...irect_1.14.rar---
Denemeye çalıştım,olmadı sanırım :|
Belkı vıstadan sebeptır dıye eklıyorum..
Deneyen varsa yazsın..
-
ben bunun bi ara denemışdım başka gelir gibi olduda, mantar bu program :D
-
Ben denedim 2-3 küçük dosya indirdi çalışıyo ama film indireyim dedim olmadı takıldı kaldı
-
Orbit downloader kullanın o işe yarıyor
-
IDM (Internet Download Manager) Firefox eklentisiyle birlikte etkilidir.Ortalama 120-130 kbps hızda indirebilirsiniz.
www.internetdownloadmanager.com
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------IDM (Internet Download Manager) Firefox eklentisiyle birlikte etkilidir.Ortalama 120-130 kbps hızda indirebilirsiniz.
www.internetdownloadmanager.com
-----------------------------o program sadece dosyanın bir kaç yerinden indirerek daha çabuk indirilmesini sağlıyor. durdurma ve devam ettirme yok
-
beni bi dinleseneiz :D
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
Orbit downloader kullanın o işe yarıyor
-----------------------------
Abü Yanlış hatırlamıyorsam orbit downloader programında istedğinde durdurup başlatma olayı yoktu sanırım ama rapidden dosya çekiyor arayüz flashget gibi ben kullandım işe yarıyor. -
programın çalışma prensibi 16 koldan indirmesi + ları devam edebilme durdurma pc başında olmadığınız zaman açık bırakın o indirsin ama yavaş :(