Rapidshare Download Sorunu
-
Error
You want to download the following file:http://rapidshare.com/files/180943124/smyrna.part01.rar | 103809 KB
You have exceeded the download limit.
Your account is credited with 2.66 Gigabytes per day. 2.66 Gigabytes are equal to 2.660.000.000 Bytes.
Are your DownloadTraffic Management Settings correct?RapidPoints for further download traffic
Purchase TrafficShare Volume
Acount aldım 3 Gündür Beklıyorum lımıt yok dıye Ben Lımıtlerın Günlük olarak Değiştiğini Sanıyodum
Bunların Calısma Sistemleri Nasıl oluyo Acount aldım lımıtı Nasıl Kac Gb
Bu Konuda bılgılı olan bırılerı varsa benı bılgılendırırse sevınırım arkadaşlar...
-
bende indiriyo senin download limitin bitmiş şifreni değiştir başkaları hesabını sömürüyo olabilir
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
bende indiriyo senin download limitin bitmiş şifreni değiştir başkaları hesabını sömürüyo olabilir
Online Ol bişiler soracam Amk :) -
LNAU bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Online Ol bişiler soracam Amk :)
saat 18 den sonra hoca varsa soracağın sor burdangünlük 2 gb veriyo
-
A.qoyduklarımın cocukları Loglara baktım bugun bile download yapmıslar
ip adresi kayıtlı polonyadan cıktı
Şerefsizler Nasıl almışlarsa artık şifreyii
harram zıkım olsun polonyalılardan tıksınıyorum amk:F
-
Sayın admınlerımızden rıcamdır bıraz kayıcam kızmasınlar :F
Nod32 ninde a.qoyum hemen kasperskye gecıyorum trojen fılan bulaşmıs herhalde bı s2me yaradiği yokkı bulamamıs amk yoksa bu yawşaklar nasıl amışlar şifreyi amk
-
trojen değıil dedim ya sana dediklerimi yap hal ettik ara ara şifreni değiştir 1 kişi almış zaten dağıtmamış
eğer hesabını dağıtsayda 5 ip aynı anda downloada kalkında rapd otomatik şifreyi değişitip maille gönderiyo
-
premiumu nerden aldın, de hele ;)