Rapidshare Hakkında
-
Bildiğim kadarıyla rapidden aynı anda iki dosya indiremiyorsunuz ama ben su anda indiriyorum şaşırdım bayaa, rapid yeni uygulamaya geçti de haberimiz mi yok ki?bilgisi olan var mı bu konuda
-
Emin misin hoca ?
-
Feature-Overview Premium Free Download-Limit No limits¹ Limited Max. parallel downloads Unlimited 1 Use RapidUploader to upload files Support for Download-Accelerators No Resume aborted downloads No Downloads start without delays No Extra slots, if the servers are full No RapidShare Direct-Downloads No When are YOUR files deleted? Never!² 90 days without download
uygulamada değişiklik yok :D şans olabili seninki -
Valla indirdim prison break bölüm indiriyordum ondan sonra bi de az önce gördüm rapid pre şifrelerini :) 1 nisanmış gerçi de hatta dedim lan ben bu bölümün bitmesini bekleyinceye kadar indiremem millet şifreleri değiştirir göt gibi kalırım ortada diye neyse bi 5 dk geçti ben olayı unuttum baktım captcha bölümüne kadar gelmiş alla alla dedim girdim kodu indirdi, acaba dedim küçük dosya olunca mı izin verdi de bilmiyom bende ne oldu :D ondan sordum
-
rapid prelilere duyurulur ^^
RapidShare.com - News
21. January 2008 - "RapidShare Manager" released
RapidShare's own upload/download software RSM (RapidShare Manager) is now available.- Convenient downloads for Premium users
- Upload resume is possible
- Premium users can upload files with up to 2 GB size
-
heralde en fazla paralel olarak 1 tane indirebiliyormusuz burdan onu anladım da ben indiremiyoz diye biliyordumMax. parallel downloads Unlimited 1
Toplam Hit: 1958 Toplam Mesaj: 6