Rapidshare Hakkında Yardım
-
bu rapidshare sitesinde sunulan film ve programları nasıl indirebilirim. abonemi olmak lazım. kusura bakmayın diyeceksiniz ki ne cahil ama internetle uzun zamandan sonra yeni tanıştım. bana ayrıntılı olarak yardımcı olursanız çok sevineceğim. nereden download ediyooooz.
-
siteye girince en altta free var ona tıklıyorsun sonra açılan sayfanın en aşşasında bir geri sayım var onu bekliyorsun 30-35 sn bişi .neyse geri sayım bittikten sonra download linki açılıyor.sonra indirebilirsin.
-
by_medcezir bunu yazdı:
siteye girince en altta free var ona tıklıyorsun sonra açılan sayfanın en aşşasında bir geri sayım var onu bekliyorsun 30-35 sn bişi .neyse geri sayım bittikten sonra download linki açılıyor.sonra indirebilirsin.
kardeş en altta free yazan yere tıklıyorum sonra bir sayfa açılıyor ama sayfada geri sayım sayacı yok ve 1-5 dk beklediği halde işlem yapmıyor. internetim normal hızda. ne yapmalıyım. yardım -
inurl:*.zip site:rapidshare.de
google ın arama ksımına boyle şeyler yazarak. dosyaların bir kısmına ulaşmak mumkun.
-
tagext bunu yazdı:
inurl:*.zip site:rapidshare.de
google ın arama ksımına boyle şeyler yazarak. dosyaların bir kısmına ulaşmak mumkun.
aha şindi oldu çok teşekür ederim tagext -
yalnız sadece bir kaçtanesine girebiliyor google de bunun başka yolu yok mu
Toplam Hit: 2278 Toplam Mesaj: 6