folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Rapidshare, Myspace Vsvs Engellenmişken Girebilmek

Rapidshare, Myspace Vsvs Engellenmişken Girebilmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

arkadaslar okulun ınternetını kullandıgım zamanlarda IDM le rapid den dosya ındıremıyorum myspace vsvs. de kapalı zatn  gıremıyoruz  . bunu onlemenın bır  yolu var mıdır ? nasıLdır ?..

Hayat Bizi 61 kenara...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xir
    Xir's avatar
    Erkek

Rapid'den şuan dosya indiremezsinde bazı siteler haricinde veyahut gece indirebiliyorsun, diğer siteler program aracılığı ilemi ulaşılmıyor, yoksa türktelekom'dan mı ? eğert TT ise sorun DNS ile giderilir herhalde programla blocklanmışsa k9 vs. gibi o ayrı :|

İmandır "O" cevherki ilahi ne büyüktür, İmansız olan paslı yürek sinede yüktür..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Google'ın dns'lerini kullanıyorum. Myspace ve rapidshare.com'a rahatlıkla girebiliyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xir
    Xir's avatar
    Erkek

Google bu ara kafayı yedi yada bana mahsus olan birşey uyarı veriyor arama yaparken,
    GOOGLE UYARI;

Google
    Maalesef...

Maalesef...

... bilgisayarınız veya ağınız otomatik sorgular gönderiyor olabilir. Kullanıcılarımızı korumak için isteğinizi şu anda işleme koyamıyoruz.

< ="Captcha" accept-="UNKNOWN" enc="application/x-www--encoded" method="get">< name="continue" ="" value="http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&q=asdasd&btnG=Google'da+Ara&=&aq=f&oq=asdasd&fp=922779a4bdef4c81&safe=active" /> < name="id" ="" value="1472550922340267079" />
    Aramaya devam etmek için lütfen aşağıda gördüğünüz karakterleri yazın

Rapide girebiliyorsunda, normal indirebiliyormusun bu aralar kısıtlama var diye biliyorum free userlere :| o yüzden farklı siteler aracılığı ile yapmaya çalışıyoruz :|

İmandır "O" cevherki ilahi ne büyüktür, İmansız olan paslı yürek sinede yüktür..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

eger engellenmişse modemden giremezsin bi yolu yok yani var oda modeme sızmak sızdıkdan sonra da etiketleri urlleri falan filan kaldırmak ama programla engellenmişse bilemiorum bizim okulda modemden engellemiş o kadar denedim denedim bi türlü geçemedim yani engelli simdi modeme girecm osorun değil ama cıktıkdan sonra hoca belamı cügeck ondan dolayı salla :|

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

benim derdim de geçen yıl eylüle kadar girdiğim siteye artık proxylerle giriyorum .sanırım tt nin proxylerine takılıyor.bu siteye dns benzeri bi şekilde girmem mümkün olmazmı

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 1318 Toplam Mesaj: 6