Rapidshare, Myspace Vsvs Engellenmişken Girebilmek
-
arkadaslar okulun ınternetını kullandıgım zamanlarda IDM le rapid den dosya ındıremıyorum myspace vsvs. de kapalı zatn gıremıyoruz . bunu onlemenın bır yolu var mıdır ? nasıLdır ?..
-
Rapid'den şuan dosya indiremezsinde bazı siteler haricinde veyahut gece indirebiliyorsun, diğer siteler program aracılığı ilemi ulaşılmıyor, yoksa türktelekom'dan mı ? eğert TT ise sorun DNS ile giderilir herhalde programla blocklanmışsa k9 vs. gibi o ayrı :|
-
Google'ın dns'lerini kullanıyorum. Myspace ve rapidshare.com'a rahatlıkla girebiliyorum.
-
Google bu ara kafayı yedi yada bana mahsus olan birşey uyarı veriyor arama yaparken,
GOOGLE UYARI;Google Maalesef...Maalesef...
... bilgisayarınız veya ağınız otomatik sorgular gönderiyor olabilir. Kullanıcılarımızı korumak için isteğinizi şu anda işleme koyamıyoruz.
< ="Captcha" accept-="UNKNOWN" enc="application/x-www--encoded" method="get">< name="continue" ="" value="http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&q=asdasd&btnG=Google'da+Ara&=&aq=f&oq=asdasd&fp=922779a4bdef4c81&safe=active" /> < name="id" ="" value="1472550922340267079" />
>Aramaya devam etmek için lütfen aşağıda gördüğünüz karakterleri yazın
Rapide girebiliyorsunda, normal indirebiliyormusun bu aralar kısıtlama var diye biliyorum free userlere :| o yüzden farklı siteler aracılığı ile yapmaya çalışıyoruz :| -
eger engellenmişse modemden giremezsin bi yolu yok yani var oda modeme sızmak sızdıkdan sonra da etiketleri urlleri falan filan kaldırmak ama programla engellenmişse bilemiorum bizim okulda modemden engellemiş o kadar denedim denedim bi türlü geçemedim yani engelli simdi modeme girecm osorun değil ama cıktıkdan sonra hoca belamı cügeck ondan dolayı salla :|
-
benim derdim de geçen yıl eylüle kadar girdiğim siteye artık proxylerle giriyorum .sanırım tt nin proxylerine takılıyor.bu siteye dns benzeri bi şekilde girmem mümkün olmazmı