Rapidshare Premium 13YTL
-
Arkadaşlar genelde 15Ytl ye satılan RapidShare Premium hesapları 13 ytl den satıyorum
gönderim sırasında her hangibi bir ek ödeme olursa (havale vs vs ) göndericige aittir
stok adedi , promosyon (3 alana 4. bedava örnek ) gibi şeyler 2. postum da sürekli güncellenecektir.
-
Fiyat : 13 TL
Stok : 2 Adet
Satılan : 0
Promosyon : Şimdilik yok
Satacağım hesapları pointler ile açıyorum , oyüzden puanlarım biriktikçe stok adedini arttıacağım.
NOT: Şimdilik sadece ptt den ödeme almaktayım

-
indirim yap az:P
-
YaRaMaZ bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ne kadar mesela ? tanııdığm tüm satıcılar 15 e satıyor bende 13 e satıyorum sonuçta bu döner sermaye ben bunu kaynak olarak kullanıp daha fazla puan kazanacağım zaman için de elimde çok hesap birikirse düşürürüm ama onu beklersen çok zaman kaybedersin ==)
-
toptanmı alıyosun olay nası işliyo merak ettim simdi ?
-
hocam baltalamak istemem ama 7 ytlye satan biliyorum
-
PanxeR bunu yazdı:
YaRaMaZ bunu yazdı:
-----------------------------ne kadar mesela ? tanııdığm tüm satıcılar 15 e satıyor bende 13 e satıyorum sonuçta bu döner sermaye ben bunu kaynak olarak kullanıp daha fazla puan kazanacağım zaman için de elimde çok hesap birikirse düşürürüm ama onu beklersen çok zaman kaybedersin ==)
-----------------------------10 liraya ver paypaldan odim birazdan
-
kusura bakmayın şimdilik fiyat 13 ytl sabittir elime hesap geçtikçe fiyat düşürmeye çalışırım , host parası ödüyorum bende onları çıkartmaya çalışıyorum
hack hesap felan değil direk kendi kastığım puanlardan olan hesapları satıyorum hiç bir sorun yaşamassınız.