Rapidshare Premium Lazım Elinde Olan ?
-
Beyler elinde rapidshare premium olan warsa koyabilirmi ?
Program değil direk username ve password olcak ama programla uğraştırmayın bizi forumdaki diğer accountlar calısmıyo zaten. -
verecek bi babayiğit çıkarsa bi denede bana kıyak yapsın:D banada lazım party'ler beklio :D
-
Ulan aslında şu premyum link jenıreydır scripti gibi bişeyi yapsak da topluca bi premium hesap alıp hep beraber şifre değiştirilme riski olmadan sömürsek ?
-
sömürülecek herseye varım ben :D hadi sömüreeeeem :D
-
kreston lafta kalmasın icrat lazım bize:D fikir bizdede çok :D
-
banada acil lazım ya nerden buluruz elinde olan var mı :(
-
şuanlık bascaksın parayı alcaksın ama şöle bi düsüncem var
ilerde tahribat upload team gibi bisi kuralım diorum upload yapcak adam lazım ondanda bol bişi yok.
ilk ay pasalar gibi 15 16 ytlmizi verip premium alcaz daha sonra bu hesabımıza bol bol upload yapıcaz arkadaslar
upload edildikce bizim dosyalar rapid puan kazanıcaz 10000 puan oluncada 1 aylık yine bedavaya gelicek hesap.
10000puan yapmak kolay pek zor deil bölelikle tbtın hem bi premıumu olur hemde upload yapılan dosyalar 40 gün sora silinmez.sifre deiştirilirmi die sorcak olursanız 13000 tbt uyesine acık olmayabilir hesap el altından bazı üyelere.
bu projeye destek gelirse ilerde düsünelim. -
r3b3l beni seç lan bunlar değiştirir :) baksana pesimistzombie ye abooo çok tehlikeli adam :)))
-
burda herkes tehlike vallaha =) ben bile deiştirebilirm kendme güvenmiom :D:D
bakalım artık -
Walla bende oluyo bazen ama 10 milyona satıyom onları...
-
Sahte dosya upload edip warez sitelerine koyalım sağlam birşey sallarsak premium account puanını toplarız belki :))
Toplam Hit: 2319 Toplam Mesaj: 11