folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Rapidshare Premium Uyeligim Var Ama Dosya İndiremiyorum

Rapidshare Premium Uyeligim Var Ama Dosya İndiremiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antitartar
    antitartar's avatar
    Erkek
    arkadaslar 3 gun once rapidshare premium uyeligi aldım ama normalde 5 gunde 50 gb indirebiliyorduk diye biliyorum ama ben gunde sadece 2.66 gb indirebiliyorum trafficshare midir nedir ondan kaynaklanıyor dedi arkadas ama o da bilmiyor tam olarak ne oldugunu şimdi ne olacak arkadaslar ben uyeligim suresince gunde 2.66 gb mı indirebilecegim gunde ne yapsam duzelir bu bosuna mı verdik o kadar parayı:(

yok imza mimza dagılın hade
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

antitartar bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaslar 3 gun once rapidshare premium uyeligi aldım ama normalde 5 gunde 50 gb indirebiliyorduk diye biliyorum ama ben gunde sadece 2.66 gb indirebiliyorum trafficshare midir nedir ondan kaynaklanıyor dedi arkadas ama o da bilmiyor tam olarak ne oldugunu şimdi ne olacak arkadaslar ben uyeligim suresince gunde 2.66 gb mı indirebilecegim gunde ne yapsam duzelir bu bosuna mı verdik o kadar parayı:(

Yeni sistemde bu şekilde.. Günlük 2.66gb..

Aramıza hoş geldin :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antitartar
    antitartar's avatar
    Erkek
    ya hocam olur mu oyle şey ya s.kerim bu rapid in belasını ben somururum diye para verdim bu mala bir de 100 gb lik trafficshare paketleri var ona mı para verecegim ohooo ttnet ten alıştı bu rapid herhalde kaz yolmaya ha mesela ben 2 gun kullanmadım 2.66 gb ı sonraki gun 8 gb indirebiliyormuyum yani kullanmadıgım trafficshare devrediyor mu bir sonraki gune

yok imza mimza dagılın hade
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    ZoktriP bunu yazdı:

antitartar bunu yazdı:

Yeni sistemde bu şekilde.. Günlük 2.66gb..

Aramıza hoş geldin :Du 

walla mı la günlük 10 gb yalan mı oldu ne anladım  bu işten 

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    trafik alman lazim hoca :) 100 gb 20 lira:D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezoo
    sezoo's avatar
    Erkek

walla hergün bişe çıkarıo rapid :D benim rapid hesap yaklaşık 5-6 aylık diger hesabım var o da 8 aylık oldu 1 tanesinde +33 gb birinde +35 traffic var :D saolsun rapid verdiydi :D 5 er gb de diger 2 hesaba verdi :D

Your available Traffic is: 35.00 GB
    Your available Traffic is: 33.00 GB
    Your available Traffic is: 5.00 GB

https://ssl.rapidshare.com/cgi-bin/premiumzone.cgi?bodhelp=Hilfe+%2F+Infos

bu adresten trafic alabilirsin 9.99 euro 100 gb trafic verio:D

Dövme Yapılır Mekan ANTALYA-ALANYA
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

antitartar bunu yazdı:
    ya hocam olur mu oyle şey ya s.kerim bu rapid in belasını ben somururum diye para verdim bu mala bir de 100 gb lik trafficshare paketleri var ona mı para verecegim ohooo ttnet ten alıştı bu rapid herhalde kaz yolmaya ha mesela ben 2 gun kullanmadım 2.66 gb ı sonraki gun 8 gb indirebiliyormuyum yani kullanmadıgım trafficshare devrediyor mu bir sonraki gune

12GB a kadar birikir, ondan fazlası yanıo.. =)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

krize rapidede vurdu :d

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    sezoo bunu yazdı:

walla hergün bişe çıkarıo rapid :D benim rapid hesap yaklaşık 5-6 aylık diger hesabım var o da 8 aylık oldu 1 tanesinde +33 gb birinde +35 traffic var :D saolsun rapid verdiydi :D 5 er gb de diger 2 hesaba verdi :D

Your available Traffic is: 35.00 GB
    Your available Traffic is: 33.00 GB

https://ssl.rapidshare.com/cgi-bin/premiumzone.cgi?bodhelp=Hilfe+%2F+Infos

bu adresten trafic alabilirsin 9.99 euro 100 gb trafic verio:D

laynnn yanlişlik yapıosunuz sakın almayn

trafik share = upload ettiğiniz dosyaları arkadaşlarınızın yada linkleri paylastiniz kişilerin dosyalarınızı pre gibi indirmesi 

dikkat edin download yapacka biri için hiç bi boka yaramo ! 

günlük 2.6gb bekliyceksiniz birikicek artık  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek
    2 modem 2 laptop  only modem res   yes rapid :)  bu karardan asla vazgeçmedim vazgeçmem :)  komşudanda kendimdende bağlantı alıyorum :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Spyware__007 bunu yazdı:
    2 modem 2 laptop  only modem res   yes rapid :)  bu karardan asla vazgeçmedim vazgeçmem :)  komşudanda kendimdende bağlantı alıyorum :)

vlla bende öyle yapıodum ama bıktım 3 aylik pre aldım 30ytl günde 35ykr fln düşüo değio yani. 

Toplam Hit: 4662 Toplam Mesaj: 11