Rapidshare Premium Uyeligim Var Ama Dosya İndiremiyorum
-
arkadaslar 3 gun once rapidshare premium uyeligi aldım ama normalde 5 gunde 50 gb indirebiliyorduk diye biliyorum ama ben gunde sadece 2.66 gb indirebiliyorum trafficshare midir nedir ondan kaynaklanıyor dedi arkadas ama o da bilmiyor tam olarak ne oldugunu şimdi ne olacak arkadaslar ben uyeligim suresince gunde 2.66 gb mı indirebilecegim gunde ne yapsam duzelir bu bosuna mı verdik o kadar parayı:(
-
antitartar bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaslar 3 gun once rapidshare premium uyeligi aldım ama normalde 5 gunde 50 gb indirebiliyorduk diye biliyorum ama ben gunde sadece 2.66 gb indirebiliyorum trafficshare midir nedir ondan kaynaklanıyor dedi arkadas ama o da bilmiyor tam olarak ne oldugunu şimdi ne olacak arkadaslar ben uyeligim suresince gunde 2.66 gb mı indirebilecegim gunde ne yapsam duzelir bu bosuna mı verdik o kadar parayı:(
-----------------------------Yeni sistemde bu şekilde.. Günlük 2.66gb..
Aramıza hoş geldin :D
-
ya hocam olur mu oyle şey ya s.kerim bu rapid in belasını ben somururum diye para verdim bu mala bir de 100 gb lik trafficshare paketleri var ona mı para verecegim ohooo ttnet ten alıştı bu rapid herhalde kaz yolmaya ha mesela ben 2 gun kullanmadım 2.66 gb ı sonraki gun 8 gb indirebiliyormuyum yani kullanmadıgım trafficshare devrediyor mu bir sonraki gune
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------antitartar bunu yazdı:
-----------------------------Yeni sistemde bu şekilde.. Günlük 2.66gb..
Aramıza hoş geldin :Du
-----------------------------walla mı la günlük 10 gb yalan mı oldu ne anladım bu işten
-
trafik alman lazim hoca :) 100 gb 20 lira:D
-
walla hergün bişe çıkarıo rapid :D benim rapid hesap yaklaşık 5-6 aylık diger hesabım var o da 8 aylık oldu 1 tanesinde +33 gb birinde +35 traffic var :D saolsun rapid verdiydi :D 5 er gb de diger 2 hesaba verdi :D
Your available Traffic is: 35.00 GB
Your available Traffic is: 33.00 GB
Your available Traffic is: 5.00 GB
https://ssl.rapidshare.com/cgi-bin/premiumzone.cgi?bodhelp=Hilfe+%2F+Infos
bu adresten trafic alabilirsin 9.99 euro 100 gb trafic verio:D -
antitartar bunu yazdı:
ya hocam olur mu oyle şey ya s.kerim bu rapid in belasını ben somururum diye para verdim bu mala bir de 100 gb lik trafficshare paketleri var ona mı para verecegim ohooo ttnet ten alıştı bu rapid herhalde kaz yolmaya ha mesela ben 2 gun kullanmadım 2.66 gb ı sonraki gun 8 gb indirebiliyormuyum yani kullanmadıgım trafficshare devrediyor mu bir sonraki gune
-----------------------------12GB a kadar birikir, ondan fazlası yanıo.. =)
-
krize rapidede vurdu :d
-
sezoo bunu yazdı:
-----------------------------walla hergün bişe çıkarıo rapid :D benim rapid hesap yaklaşık 5-6 aylık diger hesabım var o da 8 aylık oldu 1 tanesinde +33 gb birinde +35 traffic var :D saolsun rapid verdiydi :D 5 er gb de diger 2 hesaba verdi :D
Your available Traffic is: 35.00 GB
Your available Traffic is: 33.00 GB
https://ssl.rapidshare.com/cgi-bin/premiumzone.cgi?bodhelp=Hilfe+%2F+Infos
bu adresten trafic alabilirsin 9.99 euro 100 gb trafic verio:D
-----------------------------laynnn yanlişlik yapıosunuz sakın almayn
trafik share = upload ettiğiniz dosyaları arkadaşlarınızın yada linkleri paylastiniz kişilerin dosyalarınızı pre gibi indirmesi
dikkat edin download yapacka biri için hiç bi boka yaramo !
günlük 2.6gb bekliyceksiniz birikicek artık
-
2 modem 2 laptop only modem res yes rapid :) bu karardan asla vazgeçmedim vazgeçmem :) komşudanda kendimdende bağlantı alıyorum :)
-
Spyware__007 bunu yazdı:
2 modem 2 laptop only modem res yes rapid :) bu karardan asla vazgeçmedim vazgeçmem :) komşudanda kendimdende bağlantı alıyorum :)
-----------------------------vlla bende öyle yapıodum ama bıktım 3 aylik pre aldım 30ytl günde 35ykr fln düşüo değio yani.