folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Rapidshare Sistemi Değiştiriyor Son Gün 20Ekim

Rapidshare Sistemi Değiştiriyor Son Gün 20Ekim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

arkadaşlar bir aradan sonra yine upload a başladım derken bir mal ardından da uyarı aldım

bundan böyle rapidshare premium acontlardaki 25gb harici dosyalar aktifliğini kaybettiği anda (son indirilişinden 90gün sonra )

silinicek , bu niye önemli ?  bazı web materlar önemli dosyalarını rapidden paylaşıyor ve yayınlıyor uzun süreli rapidshare premium alarak dosyalarını güvende tutmak istiyor ancak artık bu olmayacak  25gb i aşan dosyalarınız 90 gün indirilmezse otomatik olarak silinicek

bende bugun den itibaren son paylaşımımı yapıcam rapidshare de  crysis warhead in yarısınageldim bari boşa gitmesin onu siteye ekliyip

netload vip file vb. bir yere geçeceğim  (yada direkt holy le ortak yürüttümüz turkdepo.net e de olabilir)

size de önerim artık rapid ile aranıza mesafe koyun dünyanın en iyisi olabilir ama daha ekonomik ve uygunlarıda var artık özellikle tek link ve hızlı olanlar

tbt uploadcılarına duyrulur

(buda login sayfasında kafam kadar verilen uyarı)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    bir değişiklik olrsa editlemek kolay olsun burayıda aldım    (mal yazmışım mail olcak )  ve master i mater diye yazmışım uykusuzluktan olmuş kusura bakmayın artık 
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

megaupload.com var çok güzel bir site.. ama biz türkiye kullanıcılarına engellenmiş durumda..

anlamıyorum anlamayacağım.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    pessimist bunu yazdı:
    -----------------------------

megaupload ı ilk keşfettiğimde ortada rapid daha yeni yeni çıkmıstı ama türkiyeden engeli oldu için kötü durumda ve de şöyle bişi

upload ettiniz dosyalara çok iyi para ödemelerine karşın amerika da o server ve yasal olmayan şeyler tak diye siliniyor

ama rapidshare isviçrede oldu için linklerin ismini legal yazarsanız çok fazla şikayet olmadı sürece dosyalarınız silinmez,,

ben arayış içindeyim hızlı ve güvenli bir site  

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    pessimist bunu yazdı:

megaupload.com var çok güzel bir site.. ama biz türkiye kullanıcılarına engellenmiş durumda..

anlamıyorum anlamayacağım.

Evet megaupload kaliteli gerçekten

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    yaptığım dizi uploadlarını artık netload yada megaupload'a yapacağım. böyle saçmalık olmaz. premium'un mantığı nedir anlayan varmı? sadece beklemeden download mı yapmak

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    tek cümle özetliyor; rapidinde götü kalktı :)

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    www.wikiupload.com

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

Paylaşım siteleri taklaya gelecek desenize.

Hem uploada teşvik ederler hem de uploaddan soğuturlar.

Ne salak iştir.

He is finding himself.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

3 günde 25 gb indirdim account delete oldu. rapidi programlayan beyni .......

birde yeniliklerin hepsi nedense saçma olur genelde.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 2310 Toplam Mesaj: 10