Rapidshare Sistemi Değiştiriyor Son Gün 20Ekim
-
arkadaşlar bir aradan sonra yine upload a başladım derken bir mal ardından da uyarı aldım
bundan böyle rapidshare premium acontlardaki 25gb harici dosyalar aktifliğini kaybettiği anda (son indirilişinden 90gün sonra )
silinicek , bu niye önemli ? bazı web materlar önemli dosyalarını rapidden paylaşıyor ve yayınlıyor uzun süreli rapidshare premium alarak dosyalarını güvende tutmak istiyor ancak artık bu olmayacak 25gb i aşan dosyalarınız 90 gün indirilmezse otomatik olarak silinicek
bende bugun den itibaren son paylaşımımı yapıcam rapidshare de crysis warhead in yarısınageldim bari boşa gitmesin onu siteye ekliyip
netload vip file vb. bir yere geçeceğim (yada direkt holy le ortak yürüttümüz turkdepo.net e de olabilir)
size de önerim artık rapid ile aranıza mesafe koyun dünyanın en iyisi olabilir ama daha ekonomik ve uygunlarıda var artık özellikle tek link ve hızlı olanlar
tbt uploadcılarına duyrulur
(buda login sayfasında kafam kadar verilen uyarı)
-
bir değişiklik olrsa editlemek kolay olsun burayıda aldım (mal yazmışım mail olcak ) ve master i mater diye yazmışım uykusuzluktan olmuş kusura bakmayın artık
-
megaupload.com var çok güzel bir site.. ama biz türkiye kullanıcılarına engellenmiş durumda..
anlamıyorum anlamayacağım.
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------megaupload ı ilk keşfettiğimde ortada rapid daha yeni yeni çıkmıstı ama türkiyeden engeli oldu için kötü durumda ve de şöyle bişi
upload ettiniz dosyalara çok iyi para ödemelerine karşın amerika da o server ve yasal olmayan şeyler tak diye siliniyor
ama rapidshare isviçrede oldu için linklerin ismini legal yazarsanız çok fazla şikayet olmadı sürece dosyalarınız silinmez,,
ben arayış içindeyim hızlı ve güvenli bir site
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------megaupload.com var çok güzel bir site.. ama biz türkiye kullanıcılarına engellenmiş durumda..
anlamıyorum anlamayacağım.
-----------------------------Evet megaupload kaliteli gerçekten
-
yaptığım dizi uploadlarını artık netload yada megaupload'a yapacağım. böyle saçmalık olmaz. premium'un mantığı nedir anlayan varmı? sadece beklemeden download mı yapmak
-
tek cümle özetliyor; rapidinde götü kalktı :)
-
www.wikiupload.com
-
Paylaşım siteleri taklaya gelecek desenize.
Hem uploada teşvik ederler hem de uploaddan soğuturlar.
Ne salak iştir.
-
3 günde 25 gb indirdim account delete oldu. rapidi programlayan beyni .......
birde yeniliklerin hepsi nedense saçma olur genelde.