folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Rapidshare Sorununa Çözüm İçin Ortaklık Teklifi ?

Rapidshare Sorununa Çözüm İçin Ortaklık Teklifi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaslar kısa ve öz yazacağım :) 1 aydır tbt de rapid pre işiyle halırneşir olmuş yardım sever müridlerden biriyim :) Boş vaktini boş boş oturmaktansa  pre hacklemeye ayırıyorum.. Ders zamanları hariç...

Şimdi ben Programlama bilmediğim için ve mali durumum el vermediği için bi server alıp bi de site kodlayıp bu işe giremiyorum. Size teklifim

Sunucu ve site için sponsor olun bizde rapid pre hackleyerekten veya puanlardan açılmış hesaplardan siteyi besleyelim rapid8 gibi bi site açalım. VİP uyelikten para kazanalım. veya reklamlardan her neyse işte...

Önerim Tbt den bi kaç eleman birleşelim sağlam bi ekip kuralım Rapid hack için vs  siteyi besleyelim gönüllü biride ortaklık için Sunucu ve site ayarlasın...

Ne diyorsunuz

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

bu arada kısa ve öz olmamış farkındayım :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

senin ve o rapid hack dosyasını hazırlayan arkadasın rapide ihtiyacı oldugunu düşünmüyorum.çünkü o dosyaları her kullanan hackçilerin hacklediği rapidler size geliyo zaten.dimi kızıl deniz

Telegram @WVesselam
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

sınırsız hostunuz varsa kur bir rapidleech scripti elindeki rapid hesapları paylaş orada patladıkça değiştir herkes öyle yapsın ihtiyacı olan kullanmış olur vip miş şuymuş buymuş  buna gerek yok hem doyalar hep aynı ip tarafından indireleceğinden acoountların patlama olasılığıda yok geç en azından
    Not: bu işlemi yaparken tahribat adını kullanmayın tamamdır.

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

vesselam bunu yazdı:
    -----------------------------

senin ve o rapid hack dosyasını hazırlayan arkadasın rapide ihtiyacı oldugunu düşünmüyorum.çünkü o dosyaları her kullanan hackçilerin hacklediği rapidler size geliyo zaten.dimi kızıl deniz

bize gelen bişe yok hocam giden bi şey varsa onu bilmem 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

ya konu açılmışken şöle bi haberea rasladımama denemedim

---------

RapidShare'den dosya indirmeyi çok kolaylaştıran bir Firefox eklentisi var.

SkipScreen eklentisini Firefox'a kurduğunuzda, RapidShare'de ortaya çıkan ve sizi belirli bir süre bekleten ekran ile uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz.

Eklenti olmadan da bu bekleme ekranını bir sekmede açık bırakıp, başka şeylerle ilgilenebilirsiniz. Ancak bu şekilde unutursanız süre aşımına uğrayabilir ve geri döndüğünüzde bir daha beklemek zorunda kalabilirsiniz.

Ücretsiz SkipScreen eklentisiyle bu sıkıntı ortadan kalkar. Kullanmak için hiçbir emek gerekmez. RapidShare'in yaında Megaupload, Mediafire, zShare gibi sitelerde de çalışır.

Download: SkipScreen

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Hocam şuan çok acil çıkmam lazm pm atarsan maddi olarak sponsorluk uslenebilirim sanirim daha detayli konusuruz msn birakirsan. Proje mantikli geldi kolay gelsin

since 2005 // tbt
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

ReDsEa bunu yazdı:

vesselam bunu yazdı:

bu güne kadar senın dosyalarla 15 tane hack acc aldıysam hepsinin kalan kotası 15 veya 20 mb  daha gb lık bi acc ye rast gelmedim neen dir acaba

aslında nedenı belli bana gelenler otomatık sizin log.txt sayfanıza geliyoo.

inanmıyorum sana

Telegram @WVesselam
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahta
    tahta's avatar
    Erkek

vesselam bunu yazdı:

ReDsEa bunu yazdı:

vesselam bunu yazdı:

bu güne kadar senın dosyalarla 15 tane hack acc aldıysam hepsinin kalan kotası 15 veya 20 mb  daha gb lık bi acc ye rast gelmedim neen dir acaba

inanmıyorum sana

Hocam bi ara senin paylaştığın script i de kullandım hatta hala kurulu duruyor.

Ve bana gelen BÜTÜN hesaplar sana geliyordu(sana mı bilmiyorum artık kim hazırladıysa o scripti) ve bi ara da listedeki hesaplar silindi sonra kilidi açık olanların e-mailini değiştirmiştim bi gün bi baktım o hesapların şifreleri değişmiş.Neden 5 kişiden fazla kullanan olmuş hesabı.

Ondan sonra bi daha kullanmadım ama o scriptlerde bize gelen hesapların hepsi aynı anda başka bi yerede gibiyor ona eminim.Kim ne derse desin

Not: Burda kesinlikle seni suçlayıcı bi tavır içinde olduğumu sanma sadece başıma gelen bi olayı anlattım

EDİT :  http://www.tahribat.com/Forum-Yeni-Rapid-Hack-Videolu-Anlatim-Yeni-Free-Hosting-91892/ burada anlattığın script.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

vesselam bunu yazdı:

ReDsEa bunu yazdı:

vesselam bunu yazdı:

inanmıyorum sana

dostum sana dosya verdimmi tam hatırlamıyorum birine scripti vermiştim ama sen misin o bilmiyorum. o scripti bn baska bi arkadastan aldım gidiyosa ona gidiyor  suclama yapmadan önce bi sor bakalım bana...

Ve bende biliyoum bana gelen şifreler o scripti yazan veya editleyen kişiyede gidiyor ama napalım yani?

Toplam Hit: 1583 Toplam Mesaj: 10