Rapidshare Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    arkadaşlar rapidshare son birkaç yıldır 1 ocak 00:00 - 01:00 arasında kampanya yapıyor, geçen sene 3333 puana 1 aylık hesap açılabiliyordu, ondan önceki yıl 1000 puana (normalde kampanyasız 10 000 puana açılıyor) o yüzden eğer bu işlerle ilgilenen arkadaşlar varsa saatini kursun, almanya saatine göre olduğu için sanırım burda saat 1-2 arasına denk geliyor, ben telefonun alarmını kurdum, o saate kalkıp bakacam kampanya varsa ne kadar alabiliyorsam hesap alacam, gerçi bazılarınız (büyük bi çoğunluk) o saatte zaten uyanık olur :D neyse haberiniz olsun, 2-3 yıldır yapıyor, bu yılda yapar büyük ihtimal bi kampanya, 26 bin puan olmuş hesapta hepsini kullanıyım gece ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

hotboy bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaşlar rapidshare son birkaç yıldır 1 ocak 00:00 - 01:00 arasında kampanya yapıyor, geçen sene 3333 puana 1 aylık hesap açılabiliyordu, ondan önceki yıl 1000 puana (normalde kampanyasız 10 000 puana açılıyor) o yüzden eğer bu işlerle ilgilenen arkadaşlar varsa saatini kursun, almanya saatine göre olduğu için sanırım burda saat 1-2 arasına denk geliyor, ben telefonun alarmını kurdum, o saate kalkıp bakacam kampanya varsa ne kadar alabiliyorsam hesap alacam, gerçi bazılarınız (büyük bi çoğunluk) o saatte zaten uyanık olur :D neyse haberiniz olsun, 2-3 yıldır yapıyor, bu yılda yapar büyük ihtimal bi kampanya, 26 bin puan olmuş hesapta hepsini kullanıyım gece ;)
    -----------------------------

Valla öle bişi varsa patlatalım biz de..

2 günde 18k puan yaptım işe yaramış olurlar :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    2257 puan var

DOM..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

Suan itibariyle 3333 rapidpoint karsiligi yeni hesap acabilir yada hesabınızı uzatabilirsiniz. 1 saat icinde yapmak sartiyla tabi

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
Toplam Hit: 1804 Toplam Mesaj: 4