Rapidshare Trafik Hakkında Soru?
-
şimdi rapid in 100gb trafiği 9 euro bu her ay 100gb mı veriyo günlük 100 gb mı yoksa tek seferlikmi?
-
günlük kotan 2.66 ya o bitince direk 100 gb'dan çekmeye başlıyor...
yani 2.66 bitiyor , bi 2.66 daha yüklüyor. -
tek seferlik yani?
-
ya alıyorsun işte sende kalıyor. acc bitene kadar kullanıyorsun eğer bittikten sonra acc yi uzatıyorsan ve trafik hala varsa devam ediyor diye biliyorum..
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
ya alıyorsun işte sende kalıyor. acc bitene kadar kullanıyorsun eğer bittikten sonra acc yi uzatıyorsan ve trafik hala varsa devam ediyor diye biliyorum..
yani bu oluy günlük 2 gb bant veriyo ya bunu günlük 100gb bant vermeye çevirmiyo dime? :(
-
alper diyom ki ;
günlük hani senin 2.66 kotan varya o bitti ya +100 gb 'dan 2.66 daha ekliyor.. o bitince bi daha ekliyor. o bitince bi daha ekliyr :|
anladın mı ? -
Nurky bunu yazdı:
alper diyom ki ;
günlük hani senin 2.66 kotan varya o bitti ya +100 gb 'dan 2.66 daha ekliyor.. o bitince bi daha ekliyor. o bitince bi daha ekliyr :|
anladın mı ?
anladım hoca ya içinde mp3 barındıracak host varmı bildiğin yabancı full unlimited yıllık 60 doları geçmeyecek. benim görüştüklerim hep yasak dediler :)
-
hergün 100 gb deil, toplamda 100 gb. yav kontor kartı gibi düşün, 100 kontor yüklüyorsun, bitene kadar kullanıyorsun.
Toplam Hit: 1646 Toplam Mesaj: 8