Rapidshare‘Den Resmi Açıklama
-
Ödül programlarına karşı tavrımız
Bazı kullanıcılar bizim ödül programını neden terkettiğimizi bilmek istedi. Biz başkalarına dosya göndererek paylaşım için küçük teşekkür hediyesi olarak sizler için RapidPoints programını çıkarttık. Ne yazık ki, bu program çevrimiçi depolama alanı daha fazla tedarikçi ve daha saçma fazla ödül programları sunarak öbür şirketler bizi gözden düşürdü. Bazı sağlayıcılar bile popüler dosya yüklemek için 10.000 ABD Dolarına kadar kullanıcılarına ödül sunuyor - bu neredeyse onların hizmet teşvik için bir teşekkür hediyesi olarak kabul edilebilir. Bizim ödül programı yine de bu tür şüpheli programları ile birlikte benzer olduğu için, biz Haziran 2010'da programı durdurmaya karar verdik.Bizim çıkardığımız ödül sistemi yasadışı telif dosya yüklemek için kullanıcıları ikna etmek için tasarlanmış gibi görünüyor ancak artan yasal basınç ile barındırma hizmetleri tüm dosya onların ödül programlarından kaçınmak gerekmektedir.Hotfile ve Megaupload karşı mevcut davaları ile vurguladığı iddaa ediliyor. Bu dava açıkça iki şirketin aktif olan ödül programlarıyla telif eserlerin upload teşvik iddiasına dayanmaktadır.
Bağlantılar:
http://paidcontent.org/article/419-war [...] tfile /
http://freecourtdockets.com/Interestin [...] ed.htmlBizim hizmet veya bloke edilmekte olduğunu bile kapatma böylece tehlikeye güvenlik ve yer durumu bazı noktalarda program sırf müşterilerimizin dosyaları risk olmaz. Bu nedenle, RapidShare yine böyle ödül programı sunan asla.
saldırıya edilemez veya toplu birlikte güvenilmez dosya barındırma hizmetleri programları ile bir model - Ancak, şu anda hizmet tavsiye müşterileri ödüllendirmek ve bize yeni müşteriler kazanmak alternatif bir model üzerinde çalışmalı.
Haberin Orijinal Linki :
http://rapidshare.com/#!rapidshare-a...dshare-ag_news -
Hocam Google Translate mi kullandın :) Çok garip bir çeviri olmuş, anlamak için en az 2 defa okumak gerekiyor :)
-
RaNGeR bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam Google Translate mi kullandın :) Çok garip bir çeviri olmuş, anlamak için en az 2 defa okumak gerekiyor :)
-----------------------------
Şimdi ben dicektim acayip yorgunum normal yazıları bile anlamıyorum bnu hiç anlayamadım :DBiri kısaca özetlese durumu ?
-
başka bir yerden alıntı yaptım oyüzden çeviriye kusura bakmayın
özet : biz bu hotfile gibi sitelerdeki illegal içerik yüklemeye teşvik olmasın diye kaldırdık rapid points i , ve bu ameleler boşlugu fırsat bilip
krallar gibi yaşadılar önümze geçtiler. şimdi mahkemeler ile uğraşsınlar biz legal in arkasında temiz ve gururluyuz x)
bence rapidshare de davaların açılmasında etkili olan isimlerden biri
-
Hotfile ve Megaupload gibi sitelerin ödül programları ve illegal içerik barındırarak rapidshare'i geçmesini kıskanıyorlar.
-
Bu hoşaf pezevenkler zamanında rapidpointsleri ne için veriyorlardıda laf ediyorlar? Bilmiyorlar mıydı sunucularında milyonlarca korsan veri bulunduğunu ve bunların paylaşıldığını. Zamanında yok 10 gb kota yok 5 gb kota diye ziktiler bizi simdi kazanamıyorlar laf ediyorlar. Ins hotfile a felan bi bok olmaz.
-
akkahtan aylık alıyoruz senelik alma fikrim vardı iyiki almamışım hızlı olan kazansın rapid öldü hotfile can cekişiyor file serve devam edecez o zaman kadar ya rapid yada hotfile düzelir bu ücgen döner döner gideriz