Rapidshre Phishing İçin Host Almam Lazım Ama Bi Yardım
-
Phishing için justfree den host almaya çalışıyorum ama herşeyin yolunda gitmesine rağmen gmaile activasyon maili atmıyor.Biz.nf den almaya çalıştım ama anlamadım:)hostu aldım mailler geldi girdim aktif ettm,bana gelen ikinci mailde ftp için hosting kontrol panelinden bişeyler yapcaksın dedi ama anlayamdım.
Kısaca host almam lazım:)
NOT:Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın
-
hostingle uğraşan müridler sana yardımcı olur merak etme gece bu saatte pek cvp alamazsın ama
-
yav eline geçerse bana da bir rapid hesap at
kırım kırım kırınıyom
-
Becerebilirsem söz sana vericem hesap,şu hostingi bi alalım da.Bi de forumlara yaymada sıkıntı çekicem gibi ama hadi bakalım.Bide koyulcak bi kaç site söylerseniz çok süper olur:)
-
yaw hacı ben justfree den aldım ama Rapidshre Phishing i yuklıyemedım hıc host tecrubesı yasamadımda :) birde ingilizce olunca iyice karısıyor ısler
justfreeden bu adresı aldım duzenleme fılan yapabılıom ama yıne tahtıbattan ındırdıgım Rapidhack_V2 dosyasını yukleyıp kurmayı beceremedım :)
http://piratekadir.justfree.com/ansayfa.html
-
ben geçen ay almıştım justfreedan şuanda sistem çalışyıyor hala.buda sonucu ; :d
Toplam Link Ziyareteniz : 370
Toplam Girilen Premium Sayısı : 33
-
pm atıyorum şimdi sana
-
Bi mail atmadılar.2,3 defa doldurdum o forumu ama tık yok justfree den
-
10 dk lık mailler alarak sürekli dene, eninde sonunda gelecektir aktivasyon maili :F
ben sürekli alıyorum ordan free host, her seferinde de unutuyorum bilgilerimi :S
zaten unuttugum icin bir daha aliyorum :D