folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rapor Aldım Paramı Kestıler Yardım?

Rapor Aldım Paramı Kestıler Yardım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

arkadslar dişlerimle ilgili bir sorun oldugunda rapor aldım iş yerine göturdum verdım tamam raporlusun dedıler geldım eve dınlendım ay sonu geldıgınde 50 tlmı kestıler ve ben ndn kestıınız dedıgımde bız raporunu sisteme gırdık ssk ödıyecek dedıler postaneden yada sskdan alırsın dedıler 1.5 ay oldu kımse parayı ödemedı yardım edermısınız sısteme gırdıgını nsl ögrenebılırım yada gercektede böylemı bu sıstem ne kadar sonra yatar param?

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek
    Paranın kesilmesinde bir sorun yok durum hukuki. İşyerinin kestiği parayı devlet ödeyecek. İkamet adresine en yakın PTT şubesine gidip adına para gelip gelmediğini soruştur. Gelmemişse en yakın SGK müdürlüğünden soruşturmalısın. Abim seninki gibi bir durumda 3. ayda aldı ödemesini. Ancak o zaman gönderdiler maalesef.

anlıyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

buzukatak bunu yazdı:
    -----------------------------
    Paranın kesilmesinde bir sorun yok durum hukuki. İşyerinin kestiği parayı devlet ödeyecek. İkamet adresine en yakın PTT şubesine gidip adına para gelip gelmediğini soruştur. Gelmemişse en yakın SGK müdürlüğünden soruşturmalısın. Abim seninki gibi bir durumda 3. ayda aldı ödemesini. Ancak o zaman gönderdiler maalesef.
    -----------------------------

bu devletın cebınden hıc para cıkmıyor yaaa delı edıyorlar adamııı

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
Toplam Hit: 577 Toplam Mesaj: 3