Rapor Aldım Paramı Kestıler Yardım?
-
arkadslar dişlerimle ilgili bir sorun oldugunda rapor aldım iş yerine göturdum verdım tamam raporlusun dedıler geldım eve dınlendım ay sonu geldıgınde 50 tlmı kestıler ve ben ndn kestıınız dedıgımde bız raporunu sisteme gırdık ssk ödıyecek dedıler postaneden yada sskdan alırsın dedıler 1.5 ay oldu kımse parayı ödemedı yardım edermısınız sısteme gırdıgını nsl ögrenebılırım yada gercektede böylemı bu sıstem ne kadar sonra yatar param?
-
Paranın kesilmesinde bir sorun yok durum hukuki. İşyerinin kestiği parayı devlet ödeyecek. İkamet adresine en yakın PTT şubesine gidip adına para gelip gelmediğini soruştur. Gelmemişse en yakın SGK müdürlüğünden soruşturmalısın. Abim seninki gibi bir durumda 3. ayda aldı ödemesini. Ancak o zaman gönderdiler maalesef.
-
buzukatak bunu yazdı:
-----------------------------
Paranın kesilmesinde bir sorun yok durum hukuki. İşyerinin kestiği parayı devlet ödeyecek. İkamet adresine en yakın PTT şubesine gidip adına para gelip gelmediğini soruştur. Gelmemişse en yakın SGK müdürlüğünden soruşturmalısın. Abim seninki gibi bir durumda 3. ayda aldı ödemesini. Ancak o zaman gönderdiler maalesef.
-----------------------------bu devletın cebınden hıc para cıkmıyor yaaa delı edıyorlar adamııı