Rapor Vermeyen Şerefsiz Doktorlar
-
belki sizinle alakası yok ama içimi dökmek istiyorum hastayım 2 gündür yataktan kalkamıyorum birazcık iyi oldum gittim doktora adam -bunun bişeyi yok -ohoo yarın gider -bende hastayım bak bende geliyorum diyerek saçma sapan konuştu.Ben anlamıyorum yani rapor yazılması için ille bir kişinin yatak döşek yatmasımı gerekiyor ? sözüm ona gripli bir kişinin istirahat etmesi gerekirmiş ama bu TÜRKİYEDE nerde ! anasını sattığımın liselerinde adam futbolcu diye istediği gün okula gelmez yok yazılmaz sadece sınavlara girer çıkar hani futbolcu olucakya büyük adam olucakya ! ayar oldum sabahtan beri gezmediğim ne hastane nede sağlık ocağı kaldı iyicene sövdürttüler bana bu gün.
-
öncelikle geçmiş olsun hocam
rapor vermiyormu cok basit ..
misal bugün muaine oldun receteyi al eczaneden de ilacını al Recetenin kopyasını okula götür
eger iyi hissetmiyorsan ve hala da devam ediyorsa inatlaşmaya bi daha ilaç yazdır reçete kopyle ..
her türlü kabul etmek zorunda okul onu ..
1 günlük sevk yerine geçer ..
sıkma canını :) -
Millet keyfi gitmeyip doktordan rapor almaya gidiyor artık doktorlarda böle yapmaya basladı.
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
Millet keyfi gitmeyip doktordan rapor almaya gidiyor artık doktorlarda böle yapmaya basladı.
-----------------------------işte onlar yüzünden gerçekten hasta olanlara da rapor vermiyor doktorlar.
-
Ben doktora rapor ver diyom veriyo heyet bile veriyolar anasını satim ugraştınmı :/
-
birader her açtığın konuda yemin ediyorum bu çocuk aynı ben dedirtmek zorundamısın bir ara tanışak senle cidden diyorum
buarada aklıma gelmişken sigortan varsa hangisi olduğu farketmez (ssk,bağkur vb.)sigortalılarada bakan özel polikliniklerden birine git sağlık ocağına veya hastaneye gitme onlar kurumdan para aldıkları için çat diye veriyorlar raporu