Rar Dan Word Kaydetme
-
Selam arkadaşlar
Rar belgesinden açtığım bir word metninin üzerinde oynamalar yapıp dikkat etmeden ctrl-s ile kaydedip kapattım. Şimdi o belgeyi winrar dan açtığımda belge ilk hali gibi görünüyor. Nasıl kurtarabilirim acaba nerdeyse tüm günümü ona harcamıştım.
-
angel_of_god bunu yazdı
Selam arkadaşlar
Rar belgesinden açtığım bir word metninin üzerinde oynamalar yapıp dikkat etmeden ctrl-s ile kaydedip kapattım. Şimdi o belgeyi winrar dan açtığımda belge ilk hali gibi görünüyor. Nasıl kurtarabilirim acaba nerdeyse tüm günümü ona harcamıştım.
rardan çıkarıp değiştirip kaydetcen hocam. kaldı ki rardan çıkrmadan değişiklik yapınca, değiştirilsin mi diye sorar değiştir dersen rar ı yeniden günceller değişik yaptığın şekilde kaydeder. ya da yeni bir rar oluşturu ki o zaman da nereye kaydedeceğini sorar..
sen bi yerde hata yapmışsın gibi :S
-
Hocam bende bidaha denedim şimdi onun için winrar ı kapatmaman gerekiyormuş. Uyarı veriyor fakat ben daha öncesinden winrar ı kapatıp word ile çalışmaya devam etmiştim. Yok mu o belgeyi kurtarmamın başka bir yolu saatlerimi verdim abi ya yarın hocaya teslim edecektim :(.
-
office kaç kullanıyon dostum? belge kurtarma diye menü olması lazım ona bi baksan ?
ha bi de eskiden xpde yapıyodum temp klasöründe mi ne yazdığın herşey oluyodu. ordan kurtarılabilir de çok sene geçti inan hatırlamıyorum
-
Office 2007 kullanıyorum. Bende genelde dikkat ederdim ama bu sefer dalgınlığıma denk geldi. Temp lere falan baktım ama yok oradada. Windows 8 kullanıyorum bu arada. Çok moralim bozuldu valla aksam aksam ya :(((
-
şimdiden yenisini yazmaya başla bence fazla zaman kaybetme
-
KaRaKuLe bunu yazdı
şimdiden yenisini yazmaya başla bence fazla zaman kaybetme
Öle yapcaz hocam artık herkesi aradım sordum çözüm yok gibi :( .