Rar Olmayan Altyazi Sitesi?
-
.rar formatinda degil de direk .srt formatinda turkce altyazi yukleyen ve guncel bir altyazi sitesi var mi biliyor musunuz?
-
.rar dan çıkartmak neden bu kadar zor geldi hocam ? Zaten saniyesinde iniyor dosya..
-
rar uzantısı engellidir belki ?
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
.rar dan çıkartmak neden bu kadar zor geldi hocam ? Zaten saniyesinde iniyor dosya..
-----------------------------hocam olay ki su ipod touchtan altyazili dizi izlemeye calisiyorum. oplayer diye bi uygulama var internetten diziyi indirebiliyor, altyazi da konulabiliyor ama divxplanet falan hep rar uzantili oldugu icin uygulama rari acamiyor.
-
hoca cydia da rarları açan bi program olması lazım googldan bi ara bulursun
-
manhyak bunu yazdı:
hoca cydia da rarları açan bi program olması lazım googldan bi ara bulursun
-----------------------------hocam rar acan program var da onu oplayerin icine atmam gerek iste o konu sikinti?
-
TheIceberg bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------hocam olay ki su ipod touchtan altyazili dizi izlemeye calisiyorum. oplayer diye bi uygulama var internetten diziyi indirebiliyor, altyazi da konulabiliyor ama divxplanet falan hep rar uzantili oldugu icin uygulama rari acamiyor.
-----------------------------anladım hocam.baktım ama .rar şeklinde indirme linki vermeyen Türk sitesi bulmadım...
-
CyberAngel bunu yazdı:
TheIceberg bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------anladım hocam.baktım ama .rar şeklinde indirme linki vermeyen Türk sitesi bulmadım...
-----------------------------sagol yine de hocam.
-
Online rar açan siteler var onları dene istersen