Rar Pass Kırıcı ?
-
Çok acil hocalar çalışan rar pass kırabilen bir programa ihtiyacım var. yardım edene karşılıksız kalmam . iyi geceler
-
Hocam, programı yazan adam bile RaR şifrenizi unuttuğunuz anda geri dönüşünün olmadığını kabul etmiş. Kim kırabilmiş ki WinRaR ın şifresini :P
Şifresini öğrenmeye çalışsan daha iyi olur sanki :(
Kolay gelsin...
-
bildiğiniz üzere tek yol brute forcer
-
googleda rarın adını arat sonuçlardan şifresini bulmaya çalış yada sil gitsin
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
bildiğiniz üzere tek yol brute forcer
-----------------------------WinRaR için brute forcer yönteminin çalışacağını sanmıyorum. WinRaR dosyaları bildiğim kadarıyla MD5 kodlama sistemi ile şifreleniyorlar.
-
hocam bir zamanlar bende Rar sifresini unutmuştum 1 ay denedim denemedigim program kalmadı yemedigim trojanda kalmadi maalesef olumsuz.. .. :S
-
Hocam rar programini yapan şirket bile acik acik diyor şifreyi unuttugunuz taktirde hiç bir şekilde ulaşilamaz bilgilerinize
kücük programlarlar 1 de baslayan olasiliklari deneyen ama oda ömür alir anlaşilacagi üzere cok zor yardimci olunmasini cok isterdim
-
Çok ilginç aslında microsoftun bile milyon dolar bütçelerle yazdırdığı devasa yazılımlar crackleniyor kaspersky gibi antivirüsler crackleniyor gtaIV gibi devasa oyunlar crackleniyor fakat bu winrar ın şifresi unutulduğu taktirde program cracklenemiyor yani şifreyi bypass edemiyorlar ilginç
forumda winrar kırma programı paylaşıldı diye hatırlıyorum arat illaki bulursun
-
http://www.tahribat.com/Forum-Winrar-Sifresi-Kirilabilir-Mi-87524/2/winrar/
bu konuya bii bak istersen