Rar Şifre Kırma Hakkında
-
Hayırlı geceler müridler.Başım büyük belada :) 20 part indirdim dosya şifreli çıktı,linkleri google amcaya yazdım hiçbir sitede yok şifresi rar ların.Acaba bu rar lı dosyaların şifresini kırabilecegim saglam bir program varmı ?
-
Forumlarda .rar şifrelerinin kırılmasının neredeyse imkansız olduğunu okumuştum. Dökümanlarda da vardı sanırım brute force vb yontemlerle aşağı yukarı ne kadar süre alacağının izahı.
-
DjBlueMaN bunu yazdı:
-----------------------------
Hayırlı geceler müridler.Başım büyük belada :) 20 part indirdim dosya şifreli çıktı,linkleri google amcaya yazdım hiçbir sitede yok şifresi rar ların.Acaba bu rar lı dosyaların şifresini kırabilecegim saglam bir program varmı ?
-----------------------------linkleri pm atabilirmisin
-
elbette kırılıyor ama çok uzun sürer winrar password hack gibi googlede aratırsan gerekli programa ulaşabilirsin ayrıca tahribatın dosyalar bölümündede olacaktı öyle bi program
-
rar dosyasını vereyim şifresini alayım diye bir olay yok. yapımcıları bile yapamaz o olayı.
bruteforce ile kırarsın anca..
o da şifrenin içerdiği karaktere göre ömür alabilir.
-
link değilde rar adını google arat çıkan sitelerde şifreyi ara. Rar şifresini kıramazsın, not düşmüşler şifreyi unutursanız yapımcıları dahi bulamaz diye.
-
indirdiğin 20 partlık dosyanın içeriği ne idi?