.Rar Sız Dosyaları İndirirken Pc Yeniden Başlıyor
-
arkadaşlar ben 2 hafta önce format attıktan sonra internetten .rar dosyaları indirdiğimde hiçbir sorun olmuyor ama http://www.filefactory.com/file/2ebcd5/ ( moto gp) bu tip dosyalar indirdiğimde yeniden başlıyor bunu nasıl engellerim bir yardımcı olursanız sevinirim
-
Antivirüs veya güvenlik duvarı felan yeniden başlatıyo olabilir
-
anti virüs yüklemedim bilgisayarıma çünkü format atmama neden olan anti virüs tü
-
KorkuT bunu yazdı:
-----------------------------anti virüs yüklemedim bilgisayarıma çünkü format atmama neden olan anti virüs tü
-----------------------------:) kendi cevabını kendin verdin spy yemiş olabilirsin.
-
hangi antivirüs programını önerirsin
-
bence kasper rulz
-
Forumda bir yerde kaspersky linki buldum indirdim içinde key falan vardı ama key çalışmadı bende trial ini yükledim sildim bir iki virüs gibi şeyi sonra çok kasmaya başladı pcyi bende silmeye çalışıyorum silinmiyor ne yapmalıyım ya ? kafayı yiyeceğim daha öncede kaspersky vardı süper çalışıyordu en sonunda key inin süresimi bitti bilmiyorum key istedi bende aldım pcyi kapattım bir daha açamamıştım bu kaspersky dan ne çekiyorum ben ya :S
-
KorkuT bunu yazdı:
-----------------------------
Forumda bir yerde kaspersky linki buldum indirdim içinde key falan vardı ama key çalışmadı bende trial ini yükledim sildim bir iki virüs gibi şeyi sonra çok kasmaya başladı pcyi bende silmeye çalışıyorum silinmiyor ne yapmalıyım ya ? kafayı yiyeceğim daha öncede kaspersky vardı süper çalışıyordu en sonunda key inin süresimi bitti bilmiyorum key istedi bende aldım pcyi kapattım bir daha açamamıştım bu kaspersky dan ne çekiyorum ben ya :S
-----------------------------nod32 (H)
-
spyware doctor u dene
önyargılı davranma benımde pek kullanasım yokdu da bendeki adwareyi sildi pc tertemiz oldu ak :)
sende sene bi (sadece spywre değil av modülüde mevcut)