Rarlı Dosyadan Rar Adı İle İçeriğini Nasıl Çıkartırız ?
-
ya başlık biraz karışık olabilir ama istediğim şu arkadaşlar diyelimdi rar klasörünün adı B ben içerisinde bulunan mesela mp3 ün adının otomatik olarak çıkarken B olarak değişerek çıkmasını istiyorum winrar da klasöre aynı adla çıkartma var ama bu benım ıstedığım varsa bıle bulamıyorum ??
-
hoca çıkartıp iki dk değiştirsene ne bu üşengeçlik :)
-
isoT bunu yazdı:
-----------------------------
hoca çıkartıp iki dk değiştirsene ne bu üşengeçlik :)
:D:D:D:D tabi niyte istrediğimi bilmiyorsun o yüzden demesi kolay 1 tane olsa hadı 10 hadı 100 hadı 1.000 tane dosya olsun tamam elimde 28 bın küsür tane ödev var hepsi rarlı ama içindeki doc adları indirdiğim site adları reklamlar cart curt anlayacağın onları düzenlemem gerek ama o kadarı tek tek yapamam :Dbu gidişle tek tek yapmak zorunda kalacağım gibi görünüyo kımseden ses seda çıktığı yok aq interneti alt üst ettim bu mantıkta hiçbir döküman yok :( -
mesajını okumadım ama heralde istediğin cevabı yazarım.
sıkıştırırken şifre ayarlaması esnasında alttaki dosya adını şifrele kutucuğuna tıkla öyle şifrele muhtemelen olacaktır.
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------mesajını okumadım ama heralde istediğin cevabı yazarım.
sıkıştırırken şifre ayarlaması esnasında alttaki dosya adını şifrele kutucuğuna tıkla öyle şifrele muhtemelen olacaktır.
:D:D:D:D:D:D:D yanlış tahmin
Toplam Hit: 637 Toplam Mesaj: 5