Raspberry Pi Vınn İle İnternet Ulaşımı (Soru)
-
Merhaba hocalar. Şimdi elimdeki bir raspberry pi'a usb sim card reader taktığım zaman imei no su olmdığı için sim kendini kitler diye düşünüyorum. Bunu aşmak için sim kartı Vınn modem ile kullanırsam herhangi bir sorun teşkil eder mi ? Masraftan kaçınmak adına emin olmadan almak istemiyorum. Bunun dışında Vınn modem vs. yerine nette bulabilcğim 3G Sim Card USB Dongle'lrı kullanırsam uyumsuzluk gibi bir sorunla karşılaşır mıyım yoksa Vınn Modem'in gördüğü işlevi görür mü? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
-
Hocam bunu gordum ama linux icin anlatilmis androidde sorun cikartip cikartmayacak olmasi onemli benim icin
-
manyaki bunu yazdı
Hocam bunu gordum ama linux icin anlatilmis androidde sorun cikartip cikartmayacak olmasi onemli benim icin
pi ve android ?
naptın hocam 4.x mi portladın ?
-
manyaki bunu yazdı
Raspberry Pi için Android stabil değil diye biliyorum, neden linux kullanmıyorsun hocam?
-
Henuz denemedim hocam ama raspberry pi android kurlumu oldugunu gorunce arastirmadim stabil olup olmadigini. Yazilim java olacak linux sikinti yaratmaz o zaman tesekkur ederim hocalar