Razer Ouroboros Kablo
-
Arkadaşlar razer ouroboros mouse kullanıyordum bunun kabloları kesik özel bir olay oldu kablolar kesik 2 yerinden.
Bu kabloyu tamir etme olayı var mı ? diğer kablolar gibi değil kabloları uçuca bağladım yok olmuyor bir tane ip var 4-5 kablo + tel
-
kabloları doğru düzgün bağladıysan %100 olması lazım ama muhtemelen ya bir temassızlık var yada kablolar birbirine değdiği için kısa devre yaptın ve yaktın fareyi. Bi kokla bakalım yanık kokusu filan varsa fare mefta ama yoksa kabloları tek tek bağla ve mümkünse lehim/bant kullan.
Bant kullanacaksan sımsıkı sar lihm yapacaksan soğuk lehim olmasın fazla yada eksikte olmasın.
Bu arada onların web sitesne yada satın aldığın yerin teknik servisine mail at yada ara bak bakalım onlar ne diyor.
edit: ipi bağlamana gerek yok. telide bağlayacaksın yani 4 5 kablo ve tel bağlı olacak. İpi kessende olur. Bi anlam ifade etmiyor ip
GodKlaus tarafından 23/Tem/16 17:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Oradaki ip ani gerilme durumlarda telin kopmasını önlemek için destek görevi görüyor. Kabloların keskin katlanmalarının önüne geçiyor. Açıkçası benim önerim teknik servisten kablosunu değiştir.
-
Aynı renk olanları birbirine iyice ek yap. Ve bantlamayı unutma. Birbirine değmesin hiçbir kablo. Hala çalışmıyorsa başka bir yerinde kopuk filan vardır kablonun. Ölçü aleti filan bulabilirsen tek tek uçtan uca kontrol et. Kolay gele.
-
Aynı renk olanları birbirine iyice ek yap. Ve bantlamayı unutma. Birbirine değmesin hiçbir kablo. Hala çalışmıyorsa başka bir yerinde kopuk filan vardır kablonun. Ölçü aleti filan bulabilirsen tek tek uçtan uca kontrol et. Kolay gele.
-
deneyim dediklerinizi almak istiyorum da kablosu 70 lira zaten :D
-
Eğer iyi bağladığını düşünüyorsan kablonun içinde kopukluk vardır. Tornavidayı alıp müdahale edilmesi gerekebilir