Razor MVC Ve Kontroller
-
merhabalar,
Mvc de bir projeye giristim ve kontrolleri otomatik yaptirmanin derdine dustum :) yanlis yerlere dusmusum onuda fark etmedim degil. DataType(DataType.Date) yapiyorum kullanicinin date girmesi gereken yerler icin fakat input[type=date] atiyor. buda turkce chrome kullanicilarinda sorun cikartiyor.
bundan sonraki adima gectigimde decimal formatlarinde . , arasindaki bir sey sorun cikartiyor ki evlere senlik. db first kullaniyorum suan entity'i ama projenin betasi bu release de code first ile tekrar dan yapmayi dusunuyorum cunku db deki iliskiler ile ilgili en ufak bi degisiklik butun entitiyleri silip tekrar olusturmami istiyor.
neyse bir soru soracaktim dert yanarken ne soracagimi unutuyordum. Bu tarz Tarih ve Para kontrollerinde {Para daha onemli bende} 1.234.567,89 seklindeki yazarken nokta virgul atacak bir sey ariyorum varmidir elinizde ?
-
daha önceden kullandığım bi tane vardı onu bulamadım ama google'da bakınca söyle birşey buldum
http://jquery-plugins.net/formance-js-jquery-library-for-formatting-and-validating-form-fields