Rc Helikopter
-
http://www.bimeks.com.tr/urun/113837/falcon-x-3-kanalli-gyrolu-star-helikopter-gl-777-112-.aspx
Model uçaklardan anlayan bihassa rene hocamdan da yorum almak isterim.
3 kanallı amatör bir kullanıcı için yeterlimi ? pesimistic ufak kardeşine alacakmış sormak istedi foruma giremiyor.
teşekkürler :) -
up
-
hiç elini sürmediysen eğer az çok tatmin edecektir ancak alıştıktan sonra pek fazla keyif alamıcaksın onu da söyliim..
-
Siteden inceledim şimdi. Benim de çok hoşuma gidiyor almak istiyorum bunlardan. Fiyatları neye göre değişiyor ? Merak ettiğim bir hususta bunların ağırlığı ne kadar ve ne kadar ağırlığı taşıyabilir. Kullanan test eden var ise test edebilir mi ?
-
fiyatı özellikleri ve büyüklüklerine göre değişiyor 2 kanallı , 3,4 ,6 kanallı elektrikli benzinli vs vs.. diye gidiyor. kanal olayı da herhalde anlamışsınızdır az çok yön olayı sağa sola ileri geri çapraz gidişler için.takla atanı dahi var:p
-
XsyNcmast3r bunu yazdı:
-----------------------------
hiç elini sürmediysen eğer az çok tatmin edecektir ancak alıştıktan sonra pek fazla keyif alamıcaksın onu da söyliim..
-----------------------------En guzel yorumu yapmis. Bende hemen aynisi vardi.
Ilk geldiginde cok zevkli oluyor ama alistiktan sonra 3 kanal keyif vermiyor artik. Daha profesyonel daha saglam helikopter arayisina giriyor.
Ilk defa model ucuracaksan, bunu tavsiye ederim. Cunku ilk basta 4-5-6 kanal helikopterleri ucurmaz tahmin edeceginden daha zor.
-
bunlar degil de telefon ile kumanda edilen 4 pervaneliler süper ya
resmen yeni bi akım başlattılar , 1.200 tl gibi bişi di galiba fiyati yoksa alınır :(