folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder RC Helikopterlerden Anlayanlar Bakabilir Mi ?

RC Helikopterlerden Anlayanlar Bakabilir Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/Liste/metal-kutu-35ch-metal-helikopter-gyro/ProductDetails.aspx?productId=oyunomfj750b&categoryId=1201002

arkadaslar bu aleti almayı düsünüyorum. merak ettiğim şey bu helikopter dış ortamda uçabilir mi ?

ah rene olsaydı da cevaplasaydı..

edit : dış mekan için uygun yazıyor da biraz da tecrübeli arkadaslardan duyayım istedim , verimli olur mu ? sağa sola savrulmasın sonra..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

hayır, iç mekan oyuncağı. dışarısı için bir şey düşünüyorsan en az dokuz yüz lirayı gözden çıkaracaksın.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leustad
    Leustad's avatar
    Erkek

Bende gördüm bu aleti almayı düşünüyodum geçen haftaya kadar ama istanbul beşiktaşta bir yer varmış her türlü ürün ve yedek parçasını satar rc ürünlerin bu tip şeyleri internetten almak pekde güvenli değil çünkü gövdesinde ufak bir çizik oluşması halinde garanti dışı oluyor.

Acıma Yetime Döner Koyar Gö....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    model helikoper bana da lazım. 2 kilo yük taşıyabilecek 3-4 kilometre menzili olacak. havada bir saat kadar kalabilecek. gövde sağlam olacak, iki yıl garantisi olacak. bana ortalama kaça mal olur ?

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:
    -----------------------------
    model helikoper bana da lazım. 2 kilo yük taşıyabilecek 3-4 kilometre menzili olacak. havada bir saat kadar kalabilecek. gövde sağlam olacak, iki yıl garantisi olacak. bana ortalama kaça mal olur ?

hocam o dediğin mazotlu uçaklarla olur ancak.. bildiğim kadarıyla böyle. o da 2 bin liradan başlar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:

Öle bi dünya Yok Hoca...

@fdumanli

Helikopter olduğu için bakmadım bile linke sana tavsiyem elektrikli yada nitro yakıtlı Rc araç almandır.. Niye helikopter değil ? Helikopter için önce ucuz alman lazım tam manada öğrenmek bi üst segmente geçmek için çünkü helikopterle bir kere kaza yaptınmı şaftı kayıyor.. Oysa Bizdeki araçla ( Hpi Savage garden 4.6 ) Bir sürü kaza yaptık her seferinde yenisini takıyosun ve aynen devam ediyor ama helikopterin kazaları genelde öle olmuyor ve çok masraflı... Bizimkisi nitro yakıtlı sana tavsiyem biraz daha paraya kıyıp elektirkkli alman.. Başka sorun varsa cevaplayablirim..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:

balik_ bunu yazdı:

Öle bi dünya Yok Hoca...

@fdumanli

Helikopter olduğu için bakmadım bile linke sana tavsiyem elektrikli yada nitro yakıtlı Rc araç almandır.. Niye helikopter değil ? Helikopter için önce ucuz alman lazım tam manada öğrenmek bi üst segmente geçmek için çünkü helikopterle bir kere kaza yaptınmı şaftı kayıyor.. Oysa Bizdeki araçla ( Hpi Savage garden 4.6 ) Bir sürü kaza yaptık her seferinde yenisini takıyosun ve aynen devam ediyor ama helikopterin kazaları genelde öle olmuyor ve çok masraflı... Bizimkisi nitro yakıtlı sana tavsiyem biraz daha paraya kıyıp elektirkkli alman.. Başka sorun varsa cevaplayablirim..

sağol hocam. linkteki helikopterde gyro özelliği var. bildiğim kadarıyla bu özellikteki rc cihazlarda kaza ihtimali düşük oluyor..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    daha önce youtube da videolarını izlemiştim yurt dışında tarif ettiğim helikopterler var. benzinli ve büyük boyutlular. pahalıdır o başka.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

hayır, iç mekan oyuncağı. dışarısı için bir şey düşünüyorsan en az dokuz yüz lirayı gözden çıkaracaksın.

Ürün özelliklerinde gövdeli iç ve dış mekan helikopteri yazıyor o ne demek peki

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

Toplam Hit: 1288 Toplam Mesaj: 10