RC Helikopterlerden Anlayanlar Bakabilir Mi ?
-
http://www.hepsiburada.com/Liste/metal-kutu-35ch-metal-helikopter-gyro/ProductDetails.aspx?productId=oyunomfj750b&categoryId=1201002
arkadaslar bu aleti almayı düsünüyorum. merak ettiğim şey bu helikopter dış ortamda uçabilir mi ?
ah rene olsaydı da cevaplasaydı..
edit : dış mekan için uygun yazıyor da biraz da tecrübeli arkadaslardan duyayım istedim , verimli olur mu ? sağa sola savrulmasın sonra..
-
hayır, iç mekan oyuncağı. dışarısı için bir şey düşünüyorsan en az dokuz yüz lirayı gözden çıkaracaksın.
-
Bende gördüm bu aleti almayı düşünüyodum geçen haftaya kadar ama istanbul beşiktaşta bir yer varmış her türlü ürün ve yedek parçasını satar rc ürünlerin bu tip şeyleri internetten almak pekde güvenli değil çünkü gövdesinde ufak bir çizik oluşması halinde garanti dışı oluyor.
-
model helikoper bana da lazım. 2 kilo yük taşıyabilecek 3-4 kilometre menzili olacak. havada bir saat kadar kalabilecek. gövde sağlam olacak, iki yıl garantisi olacak. bana ortalama kaça mal olur ?
-
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------
model helikoper bana da lazım. 2 kilo yük taşıyabilecek 3-4 kilometre menzili olacak. havada bir saat kadar kalabilecek. gövde sağlam olacak, iki yıl garantisi olacak. bana ortalama kaça mal olur ?
-----------------------------hocam o dediğin mazotlu uçaklarla olur ancak.. bildiğim kadarıyla böyle. o da 2 bin liradan başlar.
-
balik_ bunu yazdı:
Öle bi dünya Yok Hoca...
@fdumanli
Helikopter olduğu için bakmadım bile linke sana tavsiyem elektrikli yada nitro yakıtlı Rc araç almandır.. Niye helikopter değil ? Helikopter için önce ucuz alman lazım tam manada öğrenmek bi üst segmente geçmek için çünkü helikopterle bir kere kaza yaptınmı şaftı kayıyor.. Oysa Bizdeki araçla ( Hpi Savage garden 4.6 ) Bir sürü kaza yaptık her seferinde yenisini takıyosun ve aynen devam ediyor ama helikopterin kazaları genelde öle olmuyor ve çok masraflı... Bizimkisi nitro yakıtlı sana tavsiyem biraz daha paraya kıyıp elektirkkli alman.. Başka sorun varsa cevaplayablirim.. -
Smirnoff bunu yazdı:
balik_ bunu yazdı:
Öle bi dünya Yok Hoca...
@fdumanli
Helikopter olduğu için bakmadım bile linke sana tavsiyem elektrikli yada nitro yakıtlı Rc araç almandır.. Niye helikopter değil ? Helikopter için önce ucuz alman lazım tam manada öğrenmek bi üst segmente geçmek için çünkü helikopterle bir kere kaza yaptınmı şaftı kayıyor.. Oysa Bizdeki araçla ( Hpi Savage garden 4.6 ) Bir sürü kaza yaptık her seferinde yenisini takıyosun ve aynen devam ediyor ama helikopterin kazaları genelde öle olmuyor ve çok masraflı... Bizimkisi nitro yakıtlı sana tavsiyem biraz daha paraya kıyıp elektirkkli alman.. Başka sorun varsa cevaplayablirim..
-----------------------------sağol hocam. linkteki helikopterde gyro özelliği var. bildiğim kadarıyla bu özellikteki rc cihazlarda kaza ihtimali düşük oluyor..
-
daha önce youtube da videolarını izlemiştim yurt dışında tarif ettiğim helikopterler var. benzinli ve büyük boyutlular. pahalıdır o başka.
-
IRET bunu yazdı:
hayır, iç mekan oyuncağı. dışarısı için bir şey düşünüyorsan en az dokuz yüz lirayı gözden çıkaracaksın.
-----------------------------Ürün özelliklerinde gövdeli iç ve dış mekan helikopteri yazıyor o ne demek peki
-