RDK Radyo Dinle Kaydet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

http://www.shenturk.com tarafından yazılan uygulama ile populer türk radyolarını otomatik dinleyebileceğiniz gibi URL üzerinden yeni radyolar da ekleyebilir ve dinlediğinizi tek tuş ile kayıt edebilirsiniz.

Program oldukça küçük ve sürekli güncelleme alıyor.

http://i.imgur.com/aAh8zPE.jpg

http://i.imgur.com/XzaG1lt.jpg

http://i.imgur.com/arV1G4d.jpg

İndir

Sürüm:   4.7
    Yayımlanma:   03.04.2014
    Boyut:   6,68 MB
    İşletim Sistemi:   Windows XP/Vista/7/8/8.1

Yerel Sunucu (shenturk.com)

RDK 4.7 (KURULUM): İndir rdk-4.7-setup.rar [6,68 MB]
          RDK 4.7 (TAŞINABİLİR): İndir rdk-4.7-portable.zip [8,34 MB]

NOT:
    Eğer bilgisayarınızda RDK' nın eski sürümleri yüklü ise kaldırmanıza gerek yoktur. RDK 4.7 kurulum programı, eski sürümü kaldırıp yerine 4.7 sürümünü kurar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

( Üreticiden Özet )

RDK 4.7 sürümü hazır. Bir önceki sürümde bir hata yapmışım. Malum RDK ile MP3 dosyalarını dinleyebiliyordunuz. Fakat RDK 4.6' da bu kısmı yanlışlıkla pasif hale getirmişim. Kusura bakmayın. Gerçi bu konuda hiç şikayet almadım. Galiba kullanan bayağı az. Neyse o kadar kusur kadı kızında da olur diyelim. Bu sürümde hatayı giderdim.

RDK, Microsoft Messenger (MSN) da kullanılan "Ben ne dinliyorum" özelliğini kullanabiliyordu. MSN artık kalmadığına göre bu özelliği kaldırmam gerekiyordu. MSN yerine geçen Skype'ın bu özelliği doğrudan desteklediğini görmedim. Ancak Skype için başka bir eklenti kurmak gerekliymiş. Açıkçası bende uğraşmadım. Tamamen kaldırdım.

Değiştirdiğim bir özellik daha var. "Radyo bilgisinin ekranda kaydırılmasını" seçimlik olarak ayarlayabiliyorsunuz. Bu kısmı VMVare ile Windows çalışan bazı arkadaşlar için eklemek zorunda kaldım. Açıkçası ben de VMWare kullanıyorum. Ana işletim sistemim Mac OS X ve VMWare içinde kurduğum Windows işletim sistemlerinde bu programları geliştiriyorum. Yazının sağlı sollu kayaması hataya sebep oluyordu. Bu hata ile karşılalanlar "Radyo bilgisinin ekranda kaydırılmasını etkinleştir" seçeneğini pasif hale getirmelidir.

Son olarak radikal bir değişiklik yaparak RDK'nın simgesini değiştirdim. Kafama göre bir simge yaptım. Umarım beğenilir. Malum eski simge tamamen siyah olduğundan pek görünmüyordu. Tepkilere göre simgeyi yeniden değerlendirbiliriz.

Aslında çok eksiği var ama vakit darlığından dolayı yapabildiklerim bunlar. Güle güle kullanın...

PanxeR tarafından 04/Ağu/14 02:30 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

program güzel, adamın sitesini de sevdim

hayvan gibi radyo listesi var

pc başındayken canım sıkılmaz artık

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serseri_1453
    serseri_1453's avatar
    Erkek

Guzel ugyulama eline sağlık paylaşım için

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Teşekkürler lazım olur nasılsa.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Abi bu şentürk çok dehşet adam ya çok beğeniyorum çalışmalarını. Bir döneme eyDsl ile damga vurdu zaten

iyibu! yeniden..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    by_Tet bunu yazdı

Abi bu şentürk çok dehşet adam ya çok beğeniyorum çalışmalarını. Bir döneme eyDsl ile damga vurdu zaten

adamın program isimleri orjinal :D

hava civa falan

Toplam Hit: 1333 Toplam Mesaj: 7