folder Tahribat.com Forumları
linefolder Database - Veritabanı
linefolder Re Loaded Muhtesem Hostingcim Ve Mysql Hatası

Re Loaded Muhtesem Hostingcim Ve Mysql Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    liseli
    liseli's avatar
    Erkek
    allah beni sabır imtihanına tutuyor.

muhteşem hostingçimde veritabanını mysql yaptık forumun.hani access de sorun var diye.al sana hata.
    her hostingçi gibi kabul etmeyecek hata sende diyecek.alıştık artık hostingçi ağızlara.müşteri her zaman hatalıdır.bir bilen varsa yardım etsin.kendisine açıklayayım.

tekrar ediyorum
    gençler
    hacker mı arıyorsunuz
    buyrun
    "turk hosting şirketleri"
    yaw bu kaçıncı yaw valahha yaw insaf yaaaaaa

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error "80004005"

[MySQL][ODBC 3.51 Driver]Host "xlhost" is blocked because of many connection errors. Unblock with "mysqladmin flush-hosts"

/forum/inc_header.asp, line 111

abrazame con el mar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    liseli
    liseli's avatar
    Erkek
    eski bir yazımdan alıntı.

dün gece tam 3 saat uyuyamadım ve dedim ki türkiyenin en büyük hacker grubu
    "hostingçiler"
    özellikleri
    veritabanınızdaki tüm karakterleri bozarlar veritabanınızı çalışmaz hale getirirler sitenize bağlantıyı durdururlar kimse bağlanamaz( türk telekom a şuç atılır)ve bitmedi bu yeni ben dün karşılaştım aşıyorlar artık kendilerini veritabanınızdaki bilgiler silinir gider.....kesinlikle kendilerini ele vermezler, ya siz ya türk telekom suçludur. işte buda yeni mysql de veritabanı hatası olur. siz yaptıız denir. bir sql server kaldı..

ve hostingçilerin yeni arge faaliyetleri d omain yok etme:bu uygulamada hostingçideki domain kaybolur, içindeki bilgiler uçar
    ftp hesabı karışıtrma: bu uygulamada başka bir ftp hesabı ile sizinki karışacak, sonuç mükemmeldir.
    veritabanı show:
    acces my sql niz excel e çevriliyor
    hacker olmak isteyen varsa, açsın bir hostingçi diyorum
    yada hackerlığın yolu hostingçilikten geçer diyorum...

abrazame con el mar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    liseli
    liseli's avatar
    Erkek
    buldum. ama biizm hostingçi dukkanı açmamış
    vay babam vay
    ulen varya bu ulkeeeee.umarım olur. şu komutu basabilir

18.2.3 Host '...' is blocked hatası
    Eğer şuna benzer bir hata alırsanız

Host 'hostname' is blocked because of many connection errors.

Unblock with 'mysqladmin flush-hosts'

Bunun anlamı mysqld ’nın (max_connect_errors) 'hostname' isimli ana bilgisaayrdan ortasında kesilen çok fazla istek aldığıdır.

max_connect_errors istekleri başarısızla sonuçlandırdıktan sonra , mysqld birşeyin yanlış olduğuna var sayar (bir cracker saldırısı gibi), ve siteyi birisi mysqladmin flush-hosts komutunu işletene kadar başka bağlantılara karşı bloke eder.

Ön değer olarak , mysqld 10 bağlantı hatasından sonra bloke eder . Bunu ayarlamak için sunucu şu şekilde başlatılabilir:

shell> safe_mysqld -O max_connect_errors=10000 &

Verilen bir anabilgisayar için bu hata mesajını alıyorsanız , öncelikle TCP/IP bağlantısı ile ilgili bir sorun olup olmadığına bakmalısınız . Eğer TCP/IP bağlantılarınız çalışmıyorsa , bu max_connect_errors değerini artırtmaktan başka bir işe yaramayacaktır.!

abrazame con el mar
Toplam Hit: 2023 Toplam Mesaj: 3