Reader"S Digest Nedir Kimdir
-
Senin 2. türkiye reader's digest büyük ödül çekilişinin üçüncü ve final aşamasındaki 100.000 ytl değerindeki hediye kartı olan büyük ödülünün potansiyel talihlisi olduğuna dair bildiri..
________________________________________________________________________________________________________________________________________
Bunun gibi mektuplar gelmiş birbirini tanımayan iki tanıdığıma. Kim bunlar bi bilgisi olan varmı..
-
arkadaş bana da geldi aynısından ...
olay şu. şimdi çekilişe katılıyosun (şu 100.000 ytl kartlarla) ayrıca çekilişe katıldığın için 35 liralık atlası da almak zorunda kalıyosun..
yani düzmece..
-
Yhaw banada devamli bole arap isimleri geliyo junk postaya
arap bi is adami varda devamli telefonunu birakiyo acil ara diyo beni seni zengin etcem diyo :D
urgent urgent urgent diye diye bunaldim artik :D
-
kardeş aynen bizede geldi martta çekiliş var bakalım ne olcak ilk basta bizde kurmaca falan dedik babam tv dede gösterdi falan dedi iyi dedik gönderelim. gönderdik
coder yok atlası almak mecbur değil eğer atlası almassan 100.ytllik cekilişe katılıyon sadece ama kitabı alırsan araba çekilişinede katılıyosun. öyle ondan sonra biz aldık amk kitabı bakalım bende almayalım falan dedim ama martta belli olur
ayrıca gecen günde gelmiş başka bi kitap kakalamaya calısıolar gelen 10. posta falan
tek iyi yanı posta parası vermio olman (:
-
la dedim yeni konu açmıym banada gelmiş dün gördüm bugünde sarı zarf gelmiş.. arkadaşın dediği gibi atlas meselesi var kitabı alınca büyük çekiişe katılıorsun
milli piyango nun izli ile olduğu için herhangi bi katakulle yok.
ama dediği gibi 35 ytl bayılıp kumar oynamak isteyen varsa buyursun ;))
-
banada gelmiş dün bütün kağıtları buruşturdum attım kenara soba kurulunca odun tutuştrmaya iyi olur :) saçma ya kitap mı alıcan ne 35 ytl lik sayısal oynamak daha iyi olur sanırım :s
-
banada geldi aynısında da konu açmak aklıma gelmedi ak :D