folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Reader"S Digest Nedir Kimdir

Reader"S Digest Nedir Kimdir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Senin 2. türkiye reader's digest büyük ödül çekilişinin üçüncü ve final aşamasındaki 100.000 ytl değerindeki hediye kartı olan büyük ödülünün potansiyel talihlisi olduğuna dair bildiri..

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Bunun gibi mektuplar  gelmiş  birbirini tanımayan iki tanıdığıma. Kim bunlar bi bilgisi olan varmı..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek

arkadaş bana da geldi aynısından ...

olay şu. şimdi çekilişe katılıyosun (şu 100.000 ytl kartlarla) ayrıca çekilişe katıldığın için 35 liralık atlası da almak zorunda kalıyosun.. 

yani düzmece.. 

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Yhaw banada devamli bole arap isimleri geliyo junk postaya

arap bi is adami varda devamli telefonunu birakiyo acil ara diyo beni seni zengin etcem diyo :D

urgent urgent urgent diye diye bunaldim artik :D 

I find your lack of faith disturbing.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

kardeş aynen bizede geldi martta çekiliş var bakalım ne olcak ilk basta bizde kurmaca falan dedik babam tv dede gösterdi falan dedi iyi dedik gönderelim. gönderdik

coder yok atlası almak mecbur değil eğer atlası almassan 100.ytllik cekilişe katılıyon sadece ama kitabı alırsan araba çekilişinede katılıyosun. öyle ondan sonra biz aldık amk kitabı bakalım bende almayalım falan dedim ama martta belli olur

ayrıca gecen günde gelmiş başka bi kitap kakalamaya calısıolar gelen 10. posta falan

tek iyi yanı posta parası vermio olman (:

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

la dedim yeni konu açmıym banada gelmiş  dün gördüm bugünde sarı zarf gelmiş.. arkadaşın dediği gibi atlas meselesi var kitabı alınca büyük çekiişe katılıorsun

milli piyango nun  izli ile olduğu için  herhangi bi katakulle   yok.

ama dediği gibi 35 ytl  bayılıp kumar oynamak isteyen  varsa buyursun ;))

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    banada gelmiş dün bütün kağıtları buruşturdum attım kenara soba kurulunca odun tutuştrmaya iyi olur :) saçma ya kitap mı alıcan ne 35 ytl lik sayısal oynamak daha iyi olur sanırım :s

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DePReS
    DePReS's avatar
    Erkek
    banada geldi aynısında da konu açmak aklıma gelmedi ak :D

https://twitter.com/erincsen
Toplam Hit: 3375 Toplam Mesaj: 7