Real Estate Emlak Scripti Kurulumu
-
hacılar dün c_e_z_a sağolsun gönderdi scripti ama ben o scripte install dosyasını bulamadım ve başka bi yerden indirdim ama kuramadım şimdi hem lazım olan arkadaşlar için yayınlıyom indirsinler hemde nasıl kurulacağını gösterirseniz sevinirim..
http://rapidshare.com/files/18546115/hackhellatlantis.rar
türkçe dosyası
ttp://rapidshare.com/files/20199486/turkish.rar
bi bakın acaba demo falanmı şidmiden sağolun
-
öncelikle script için teşekkürler
kurulumu yapmadan önce mysql den veritabanı,kullanıcı adı ve şifresi oluştuman gerekiyor.
daha sonra da FTP den CHMOD 777 yapman gereken klasörler var
mesela listings klasörünün içinde photos klasörü var.o klasörle birlikte onun altındaki bütün klasörlere chmod 777 iznini ver.Script in kurulumunda bi sorun çıkmadı bende
istersen bi bakabilirsin
-
kardeşim ya bende baya var emlak scriptleri asp&php ama yemin ederim upload edemiyom :D sorun var bi şekilde hemen upload gidiveriyo..:S holydemon iyi bilir bu sorunu inanmayan sorar:D yoksa valla hepsini yayınlarım,ayrıca bu scriptin bi gelişmişi var kardeşlerim,dil dosyası yaklaşık 48 kb:S çeviririm diyen arkadas olursa,ben bi şekilde scripti atmaya çalışırım ona,o çevirir,sonra yayınlar herkesde nasiplenir?_ olmaz mı ?
-
ben dil dosyalarını çevirirm sen scriptleri yollayıver :))
-
Hacılar bu script kurmakla ilgili elinde detaylı bir döküman olan, veya bildiğiniz bir kaynak var mı? Ben mesela bir sitre açmak istiyorum ve bir script kullanıcam ama nasıl kurucağımı bimiyorum, Bu konuda gerçekten çömezim bir yardım edin şu garibana :D
-
emlak scriptlerini upload edecek yer yoksa bana gonder ben upload ederim dert etme :) ayrica umarim gelistirmeye acik scriptlerdir. ilerde gelistirip daha iyi hizmetler icin kullaniriz. benimde elimde var bi script. kendi yazimimiz. su anda onu gelistiriyoruz.