Real_Kurd"Den Piçlik Şov "Bir Erkeğe Nasıl Striptiz Yaptırılır?"
-
Sınıfta ki arkadaşlar öğle arası parti yapalım dediler tamam dedik. pasta meşrubat cart curt derken videoda göreceğiniz topaçyus kılıklı arkadaşımızı bir şekilde ikna edip meyilli olduğu yöne tekmedeledik ve striptiz yaptırdık :) Komik oldu, abazalarımız dalmak istedi vs. ama herkes kendini zor tuttu. tüm oğlancılar bir bir ortaya çıktı :)
http://www.youtube.com/watch?v=wyp69bqwUmc
-
olum çocuk istegiyle yapıyor zati sizin yaptıgınız bişi yok:))
-
bu genc nesil de cok piç canım.. bizim zamanımızda bole miydi azizim.. piçlik almis yürüümüs...(aslında kızdircaktim ama vicdanim el vermedi:)))))
-
aforizma örgün eğitim sisteminin yan etkileri bunlar üstadım :) sıkılınca yaptırıyoruz eziklere böyle aktiviteler eğleniyoruz.
-
bu cocugun sinif içindeki sosyal durumunu merak ediyorum. kızlara sirin gorunme ayagına mı yaptı lan bunu? yok sa sen mi verdin coskuyu?
-
başlıkta boşuna mı ismimiz geçti abü :) verdik gazı verdik gazı sonra böyle oldu :) e tabi bende geçtim en arka sıraya verdim birine kamera üç beş abazayıda saldım üstüne yaktım arka da sigaramı en köşede uzanmışım izliyom :) tabi görünmemek şaartı ilene :P
-
mauahu hbu arada vıdeoyu sımdı izledim.süper a.k real a.k senin :D
Toplam Hit: 2467 Toplam Mesaj: 7