Realn One Player Telefon İçin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoLiS
    SoLiS's avatar
    Erkek
    Arkadaslar bende 3650 tel war fakat wav ları mpeg goruntuleri nasıl realona a cevirip tele atıcam ve sesleri zilsesi goruntuleride nasıl atıcam yardm ?

-= To Be OR NoT To Be =-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek
    wav ları zaten telin çalar..realone da göstermesi için ram.rm ye çevirmen lazım..encoder kullan..tele atmak içinse bluetooth kullanman lazım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoLiS
    SoLiS's avatar
    Erkek

hayır ben de kızıl otesi kablosu var nasıl rm ye cevircem videoları sesleri felan ve wavları atınca cok yer kapluyo bizim arkadasda 540 kb felan  tutyo muzıkler nasıl yapıucam iste yardım ...

-= To Be OR NoT To Be =-
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek
    MPEG-RM ENCODER PROGRAMLARI WAR..ONLARI DENE...GOOGLE DAN ARAT BULURSUN...WAV A GELİNCE..BENCE YİNE AZ YER TUTUYO..MP3 LERİ ÇOK DÜŞÜK KALİTEDE WAV A ÇEVİREN Bİ ENCODER BULURSAN BANA DA HABER WER..BEN DE ÇOK İSTERİM..MESELA 40 SN LİK Bİ PAPİ ÇUUUUUUUUULO 300 KB FİLAN TUTUYO...EĞER ŞARKILARIN KALİTESİNİ 8 BİT MONO 16000KHZ YE DÜŞÜREBİLİRSEN KALİTENİN BOZULDUĞUNU PEK ANLAMADAN AZ YER TUTATARK MELODİ OLARK KULLANABİLİRSİN..YADA MP3 OLARAK DİNLEMEK İSTİYOSAN Bİ MP3 PLAYER YUKLE TLİNE..WE NETTEN KALİTESİ DÜŞÜK 1MB LİK MP3 ŞARKILARINI İNDİR...ZATEN TELDE STEREO OLDUĞUNU ANLAMIYOSUN BİLE..KOLAY GELSİN.
Toplam Hit: 1624 Toplam Mesaj: 4